Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
peterb
Dátum registrácie: Št Mar 06, 2008 6:11 pm

Re: Kniha navstev

Príspevok od užívateľa peterb »

Musím vám povedať, čo sa mi dnes stalo, mne z toho ostáva rozum stáť. Okolo 11:00 potrebujem ísť niekam autom a na parkovisku ma zastavili dvaja taliani na aute - pýtali sa na cestu. Keď som im vysvetlil ako sa tam dostanú začali mi núkať obleky a kožené bundy "všetko prvotriedna talianská kvalita". Začali na cene 150€ za kus, potom postupne znižovali až na 50€ za oblek + 2 kožené bundy "grátis". Keď som im už neviem koľkýkrát povedal že to nekúpim lebo to nepotrebujem, tak ešte boli aj urazení.
To ešte nič nie je. Keď som sa cestou späť zastavil v tescu tak na parkovisku ma oslovili dvaja "spoluobčania" na aute s pravostranným riadením a chceli mi dať zadarmo kameru Panasonic. Kameru som nevzal, lebo odkedy chodí v televízii program "majstri švindľu" tak neverím nikomu cudziemu ani keď mi praje dobré ráno a nie ešte keď mi chce niečo dať zadarmo. Nenapadne niekoho, že o čo im s tou kamerou zadarmo išlo?
Prajem pekné lietanie - hneď by som sa pridal ale keď to neide tak to neide :(

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Si si istý, že Taliani? V Taliansku je veľa Rumunov. Čo tak sledujem správy, tak sa mi zdá, že tých majstrov švindlu pozerajú hlavne naši podvodníci. Aj to vyťahovanie bankomatu autom - po prvom prípade sa hneď vyskytli pokusy napodobniť ich, našťastie to boli hlupáci.

peterb
Dátum registrácie: Št Mar 06, 2008 6:11 pm

Príspevok od užívateľa peterb »

Asi to boli taliani mali Mercedes triedy A s talianskymi ŠPZ, komunikovali sme anglicky ale ich prízvuk mohol byť taliansky. Taliani sú ale tiež pekní zlodeji. Určite mali niečo v pláne lebo zastavili pred mojim autom tak aby som nemohol s autom vyjsť, a poprosili ma aby som vyšiel a poradil im, neskôr auto preparkovali tak, že moja strana spolujazdca susedila s ich stranou spolujazdca, keď ale auto preparkovávali tak ja som si svoje zamkol, šofér vystúpil a ukazoval mi veci v kufri zatiaľ čo spolujazdec ostal na svojom mieste. Buď mi chceli niečo ukradnúť z auta, alebo keby som bol kúpil to oblečenie čo mi ukazoval (všetko bolo zabalené v nepriehľadných taškách) tak by to nejako šikovne vymenil za nejaké handry, alebo to niekde kúpil v sekáči za babku a chcel na tom pekne zarobiť. Boli ale dosť opálení takže mohli to byť aj rumunskí cigáni.
Tí, čo mi núkali tú kameru boli cigáni zo Slovenska ale auto mali britské.

Laco
Dátum registrácie: Po Sep 24, 2007 5:35 pm

Príspevok od užívateľa Laco »

Odchod spred garaze o 16:00.

Užívateľov profilový obrázok
Norbert
Dátum registrácie: Št Sep 27, 2007 5:11 pm

Príspevok od užívateľa Norbert »

A co lietanie zajtra? Planuje niekto nieco?
Ja este neviem...

Michal
Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Michal »

ja asik kapus

Ivan
Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2008 8:17 am

Príspevok od užívateľa Ivan »

Dnes Ja,Laco,Vilo, Peter Benko ako podpora, vylet na Kap.Hrad.
Dnes to bola lekcia o tom ako kridlo rozbalit a zbalit, lekcia to bola poucna. :D Zajtra reparat a to kdekolvek :mrgreen:
Laminar 13 R ...

Laco

Dnes kapus, odchod o 16.20 z kosic. Takze vieme ze aj pri takomto odchode je este vzdy cas asi 2 hodiny na polietanie.
Na starte idealny vietor na komoru, rychlost (keby bola v uzloch :shock: ) tak akurat... :lol:
Mat tak o 20 rokov menej, urcite by som aj dnes mal 2 hodinky... :mrgreen:

Norbert

Ja som sa nakoniec rozhodol sobotu stravit s rodinou. Ale zajtra by som siel na Kapus a ak budem sam tak aj na Dubinu za Dragosekovcami.

Laco

Dnes lietanie na dvoch terenoch.

Dubina : odchod o 11.00 z Dzungle (dom Roba M.), resp. 10.50 Jurajova garaz (nakladanie Ivana)

Kapusany : Info na telefon u Juraja S.

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

No, ako bolo? Nič?

Norbert

Dneska Kapusanak ?

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Chlapci z Kosic a blizkeho vychodu. Bolo by na case dohodnut sa na doprave do Ziliny. Zaujima ma hlavne v ktory den sa planuje odchod z KE a kolko aut, resp. kto ma vezmeaj s kridlom. Dakujem

jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jaro »

edo mas u mna este jeden pohar, už nan pada prach.
ja na sutaz v normalnom termine nejdem, mozno koncom buduceho tyzdna pojdema ko predletec. mrzí ma to ale neda sa inak. :cry:

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Jaro diky. Ja uz som zrusil akciu "pohare". Asi som Ti to zabudol povedat. Mam uz celu seriu + nieco naviac. Ale dakujem ze si na mna myslel.

Napísať odpoveď