Tiež som za. Ale nie je to súrne. Laco, stačí keď nebudeš klikať na názov témy, ale na ten maličký biely obdĺžniček úplne vpravo za menom. To ťa vždy hodí na posledný príspevok.Laco napísal:Admin : naozaj by neslo nastavit tu knihu navstev tak "naopak" ako bola predtym? Aby ked na nu kliknem, tak sa mi otvoria najnovsie prispevky?
Kto je este za?
Kniha navstev
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Doplnim petov popis obrazkom:

V podstate tento link je nasmerovany stale na posledny prispevok. Ja ked sa pohybujem po foram klikam z 90% len tam. Je to na jeden klik na koniec ako ked bola kniha otocena.
Co sa tyka samotneho otocenia pre tuto sekciu to NEBUDE!! Dneska som podebatil s petomR co a ako a dosli sme k zaveru, ze nam (resp hlavne jemu) to nestoji za ten cas pri tom straveny (ktoreho mame vsetci tak malo). Takze sa len treba naucit klikat na tu obalocku na konci.
Dopredu sa ospravelnujem tym pre ktorych to bude strasny problem. Dufam, ze tu neprestanu chodit a prispievat..
V podstate tento link je nasmerovany stale na posledny prispevok. Ja ked sa pohybujem po foram klikam z 90% len tam. Je to na jeden klik na koniec ako ked bola kniha otocena.
Co sa tyka samotneho otocenia pre tuto sekciu to NEBUDE!! Dneska som podebatil s petomR co a ako a dosli sme k zaveru, ze nam (resp hlavne jemu) to nestoji za ten cas pri tom straveny (ktoreho mame vsetci tak malo). Takze sa len treba naucit klikat na tu obalocku na konci.
Dopredu sa ospravelnujem tym pre ktorych to bude strasny problem. Dufam, ze tu neprestanu chodit a prispievat..
Laco pripajam svoj hlas.. aj ked pouzivam ten oranzovy stvorcek, zdalo sa mi to logickejsie naopak.. a co sa stredneho tlacitka tyka, na touchpade mi akosi chyba.. ale s ctrl si poradi ako mozilla, tak aj billyho sietovy prieskumnik
to je overene a zauzivane.
Moyes Xtralite 147
to je sice fajn, ale nie uplne. totiz ked je v nejakej sekcii viacero tem (napr. letove dni), a v nich nove prispevky, tak ma to hodi do toho letovho dna, kde bol dany posledny prispevok... Skratka nie je to ono.
A po precitani, ked sa chcem dostat na "obrazok Misa v lavom hornom rohu" musim kolieskovat hore...
(ano gaspi, viem ze staci stlacit stredne tlacitko a posunut myskou hore a za sekundu som tam ...
, ale aj pilot vo velkom lietadle ma milon pristrojov, aj ich pozna, ... a pouziva z nich dva a pol...)
A viacero for som uz videl takych, kde su vsetky temy akoze "naopak" a zda sa mi to logickejsie.
Ale keby nieco,nekritizujem, som rad ze si sa toho chopil... a prisposobim sa (ved som slovak
)
(nepotesil jste mne, ...
)
A po precitani, ked sa chcem dostat na "obrazok Misa v lavom hornom rohu" musim kolieskovat hore...
(ano gaspi, viem ze staci stlacit stredne tlacitko a posunut myskou hore a za sekundu som tam ...
A viacero for som uz videl takych, kde su vsetky temy akoze "naopak" a zda sa mi to logickejsie.
Ale keby nieco,nekritizujem, som rad ze si sa toho chopil... a prisposobim sa (ved som slovak
(nepotesil jste mne, ...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Tesim sa na den, kedy niekto najde aj nieco pozitivne.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ked budete mat ozrate hlavy v herlanoch budete mat vsetko pozitivne. mne sa to paci.
Tak Majo ku kvalite. Kvalitu tohoto fora myslim dostatocne potvrdzuju predchadzajuce prispevky.. ak nas trapia taketo "zavazne" problemy, ci pouzit stredne tlacitko alebo take, ze ci kliknut na toten obdlznicek..
Forum je vyborne, funguje super a svoju funkciu plni na 120%
. Nepoznam aktivneho SK pilota, ktory by nebrowsoval tieto stranky.. Coskoro mozme buchat virtualny sampus a pripijat na desattisici prispevok vo fore, co je myslim vzhladom na rozsah rogalistickej obce na SK dost dobry vykon. Blahozelam!
Forum je vyborne, funguje super a svoju funkciu plni na 120%
Moyes Xtralite 147
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
A pýtal si sa všetkých troch?matoZA napísal:... Nepoznam aktivneho SK pilota, ktory by nebrowsoval tieto stranky..
chvalim ta ze vobec mame toto forum. ze si nam zrusil tie baby pri fotkachsidewinder napísal:Tesim sa na den, kedy niekto najde aj nieco pozitivne.
od piatku som chory ako pes, teplota 38,5 je uz super a obdivujem namornikov ako mohli mesiac zit na sucharoch. Takze ma ber s rezervou.
(Jaj, oni ich zapijali rumom a nie nesladenym cajom
Ale este si aj tak rypnem. Nepripomina ti ten tvoj vyrok tvojho oblubeneho ...?
OK Gaspi, asi by som to mal preformulovat na tych, ktori aspon chcu lietat alebo este lepsie na tych, ktori o tom hovoria, ze chcu lietat 
Moyes Xtralite 147
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
No, staci trochu bu bu bu.. a hned sa vsetkym paci..
Laco prajem skore uzdravenie, aby si bol ready na dalsiu "drsonsku party".
Laco prajem skore uzdravenie, aby si bol ready na dalsiu "drsonsku party".
Marian dakujem. (Dens rano som uz nemal teplotu a na wc som bol zatial iba raz... super pocit) Az teraz tu po sebe citam co som popisal...
Ozval sa mi zaujemca o lietanie, povedal som mu, ze vo stvrtok nech pride do klubu a pripadne nech ti vola. (Takze nezabudni si telefon, co mas uvedeny na stranke klubu)
Neviem ci pridem.
Kto chce, mozem mu poradit, ako za 4 dni "zhodit" 4kg.
Ozval sa mi zaujemca o lietanie, povedal som mu, ze vo stvrtok nech pride do klubu a pripadne nech ti vola. (Takze nezabudni si telefon, co mas uvedeny na stranke klubu)
Neviem ci pridem.
Laco, to som zvedavy, tie sviatky boli dlhe.
Inak na nedelu sa crta zletak z Haja alebo zo Slubice.
Kde bude vo stvrtok klub? Gazdovska je do 1.2. zatvorena. Mne sa mari, ze priamo oproti konovi Ardovi na Zvonarskej je jedna kaviaren, skusim na nu do stvrtka mrknut, ci by nemohla sluzit ako nudzovka
Inak na nedelu sa crta zletak z Haja alebo zo Slubice.
Kde bude vo stvrtok klub? Gazdovska je do 1.2. zatvorena. Mne sa mari, ze priamo oproti konovi Ardovi na Zvonarskej je jedna kaviaren, skusim na nu do stvrtka mrknut, ci by nemohla sluzit ako nudzovka
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Laco mozem hadat ?Laco napísal:
No asi tak ze teplotu si treba po polnoci chladit pri pocitaci (
)Laco napísal:01:31
od piatku som chory ako pes, teplota 38,5 je uz super
a ku tomu davat lekcie 10rocnej
(
)Laco napísal:01:43
Dnes som dostal zaujimavu otazku (od kamosovej dcery, cca 10rocnej)
ci lietam na tom trojuholniku - na strogane...
![]()
Miso, klobuk dole, si dobry.
Tak uz mi len odpovedz:
1. V ktorom zvazku si evidovany?
2. Kto bol tvoj stycny dostojnik?
3. Akeho najvascieho triedneho nepriatela si uz takto odhalil?

Tak uz mi len odpovedz:
1. V ktorom zvazku si evidovany?
2. Kto bol tvoj stycny dostojnik?
3. Akeho najvascieho triedneho nepriatela si uz takto odhalil?