Ja som sa KONEčNE DOSTAL DO VZDUCHU PO 9 MESIACOCH , TAK SI VIETE HáDAM PREDSTAVIť AKý SOM MAL ABSťáK , ALE EXISTENčNé VECI AKO BýVANIE Sú ZáKLADOM DOBRéHO PILOTA
HUPS CAPS LOCK
Takže konečne som sa v pondelok 3.8. dostal na kopec aj keď fúkal Z 4m/s a kôli tomuto smeru vetra som sa rozhodol ísť na Inovec-Krželnica.
Prevýšenie 600 m a nadm.výška 950 m n m
Ĺ tartoval som už neskoro t.j. o 15 h. keď sa už nad Selce nasúvala cirová oblačnosť a termiku to riadne zabrzdilo. No napriek tomu som zistil že som lietať nezabudol a po 15 min. som preletel k hlavnej ceste TN-BN cca.10 km a bol som veĽmi spokojný s letom. Ĺ tart som mal do 3 m/s západ a pristátie zo zadobočným vetrom na bociana
Termicky to bolo slabé až na jeden stúpak v ktorom som sa povozil 5 min a odletel asi v takej istej výške ako som začal
Stúpaky už boli slabé a aj veĽmi úzske.
Všetkým odporúčasm tento super kopec . POZOR: štart mojú v prnájme TN padačkáry resp. z Nového Mesta nad Váhom a za štar sa platí smiešny poplatok 50 SK ak tam niekto je
majte sa a ak niekto bude chcieť vedieť viac o tomto kopci , rád mu pošlem mailom detaili kopca.