Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Šak a čo nech sútam aj hole (ý) oné .....ale nech je .... ....... já možem poslať fotku jak som začínal napr
jak som skončil ešte nemamám
Wills Wing T2C 144
Veruze som ziaden kalendar nerobil. Vlastne uz nebol pre rok 2020 a nebude ani 2021. Nebol zaujem....
Monotrike
No ja som tento rok kalendár mal.
Ten z 2015 sedí aj na 2020 (až od 1. marca, samozrejme)

Ten z 2015 sedí aj na 2020 (až od 1. marca, samozrejme)
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tak daj v elektronickej forme.
Aha, zase som dal príspevok podľa štúrovskej slovenčiny : "Počúvaj ako píšeš"
Ja som na stenu zavesil kalendár z roku 2015. (To bolo niekedy v marci, keď som sa doma kôli korone venoval domácim prácam.) No a 2015 preto, lebo dni v danom mesiaci (od marca, keďže teraz bol prestupný rok) sedia s rokom 2020. A všetky fotky pôsobia tak mladistvo...

Ja som na stenu zavesil kalendár z roku 2015. (To bolo niekedy v marci, keď som sa doma kôli korone venoval domácim prácam.) No a 2015 preto, lebo dni v danom mesiaci (od marca, keďže teraz bol prestupný rok) sedia s rokom 2020. A všetky fotky pôsobia tak mladistvo...
Teraz by sa patrilo sem napísať niečo vianočné.
V nedeľu sa črtá takmer bezoblačný deň a po nočnom mraze by nikde malo byť blato. Pôjdeme si aspoň skočiť?
V nedeľu sa črtá takmer bezoblačný deň a po nočnom mraze by nikde malo byť blato. Pôjdeme si aspoň skočiť?
Ja by som isiel ak nebude blato
Martin, veď píšem, že po nočnom mraze by blato byť nemalo. Len pristátia môžu byť tvrdé 
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Kam by ste išli?
No aké sú ďalšie zajtrajšie postupy?
Predstavujem si to takto: ráno sa zobudím, počkám do 6.00, kým nabehne aktuálna predpoveď počasia, uistím sa, že Aladin sa od včerajška nezmenil ( t.j. na všetkých možných dostupných terénoch - okrem Lendaku - bude fúkať slabý premenlivý a pre daný terén absolútne nevhodný vietor) a s pocitom dobre vykonanej práce sa oddám ďalšiemu ničnerobeniu.
Aspoň vám nebudem závidieť, už týžden si užívam netradičný korunovaný vianočný darček. Ale novoročné lietanie sa nám dúfam podarí