Najďalej som doletel so Austrálie. 22hodín v kovovej rúre.
Kniha navstev
Re: Kniha navstev
A ja som ešte v Nových Zámkoch nebol. Ale chcel by som. Čo je tam také krásne?
Hat az ejšeg újvár (az Nové Zámky) nagyom jó lanyok nekem otvan bazmek činálny.
Wills Wing T2C 144
Milan very fasa gut, ja ponimal vsjo. Tank ju veri mač. 
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Milan čo ty všetko stíhaš organizovať popri dome?
Google mi žaloval že vraj asi nejaký grupáč.
"Šesť z nového mesta Ejšeg (Nové Zámky) sú pre mňa skvelé dobré dievčatá otvan bazmek činný."
Hat az vôbec ma nenapadlo to dať do gúgla
Ale lányok som tam.dal cielene.lebo to som.na.sto percent presvedčený čo to znamená
Ale lányok som tam.dal cielene.lebo to som.na.sto percent presvedčený čo to znamená
Wills Wing T2C 144
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Dneska vecer chcem akrualizovat verziu fora na najnovsiu..
Taaaaak ak nepojde zajtra forum tak KORONA !!!!

Taaaaak ak nepojde zajtra forum tak KORONA !!!!
On nemôže za nič. To jeho otec môže za to, že nepoužil ochranu a ... zvyšok príbehu si dokončite sami.
Strýko Gúúúgel preloží.
Treba len control "C" a potom control "V"
Prajem príjemnú zábavu.
Alúl küldöm amit az Bertok Attila leírta a PISE listára az ők hejzetéről:
Itt viszonylag jól tűri a nép a korlátozást, be is tartják többnyire amit kérnek. Már kezd rájönni a nép, hogy nem a seggük lyukát támadja a vírus, tehát már a wc papír is megjelent újra a boltokban. Itt a megbetegedések felét a túristahajókról leszálló emberek hozták. Jött 2700 utas a hétvégén, abból 200 beteg volt.. Simán hagytak mindenkit leszállni Sydney-ben, pedig tudták, hogy ez van.
Egyébként jó sok embert rúgtak már ki a munkahelyéről vagy küldtek el fizetés nélküli szabadságra.
Minket ma tájékoztatott a főnök, hogy 4 napos lett a munkahét. Mindíg is ezt szerettem volna, de valahogy mégsem fakadtam dalra örömömben. Lesz ez még rosszabb is. Már itthon dolgozok egy hete én is.
Az a Bondi beach dolog egy kicsit felfújt szerintem, mivel az emberek kb aznap döbbentek rá, hogy nem több hónapos nyaralásra kérik őket, hanem otthonülésre. Van egy-két okos amelyik még mindíg azt hiszi, hogy egyéni bátorságról van szó.
Érdekes világ lett így hirtelen.
Én optimista vagyok, szerintem kb 6 hét múlva sokkal jobb lesz, ha betartják az emberek ezt az itthonmaradást. Ezt a www.worldometers.info/coronavírus honlap grafikonjaira alapozom. Már nagyon sok ország megbetegedési görbéje mutatja, hogy lassul a dolog, azaz lehet látni az inflexiót elég jól még az olaszoknál is.
Az amerikaiaknál ez nem így lesz, mert a narancsszín-hajú idióta szerint 2 hét múlva minden ok lesz, szóval a biznisz az első, az öregek meg dögöljenek meg.
Ahogy a fészbukon az egyik humorzsák megjegyezte: Most megmenthetjük az emberiséget azzal, hogy a tv előtt döglünk és nem csinálunk semmit. Legalább ezt ne basszuk el...
CV19 mentes üdvözlettel
Attila
Prajem príjemnú zábavu.
Alúl küldöm amit az Bertok Attila leírta a PISE listára az ők hejzetéről:
Itt viszonylag jól tűri a nép a korlátozást, be is tartják többnyire amit kérnek. Már kezd rájönni a nép, hogy nem a seggük lyukát támadja a vírus, tehát már a wc papír is megjelent újra a boltokban. Itt a megbetegedések felét a túristahajókról leszálló emberek hozták. Jött 2700 utas a hétvégén, abból 200 beteg volt.. Simán hagytak mindenkit leszállni Sydney-ben, pedig tudták, hogy ez van.
Egyébként jó sok embert rúgtak már ki a munkahelyéről vagy küldtek el fizetés nélküli szabadságra.
Minket ma tájékoztatott a főnök, hogy 4 napos lett a munkahét. Mindíg is ezt szerettem volna, de valahogy mégsem fakadtam dalra örömömben. Lesz ez még rosszabb is. Már itthon dolgozok egy hete én is.
Az a Bondi beach dolog egy kicsit felfújt szerintem, mivel az emberek kb aznap döbbentek rá, hogy nem több hónapos nyaralásra kérik őket, hanem otthonülésre. Van egy-két okos amelyik még mindíg azt hiszi, hogy egyéni bátorságról van szó.
Érdekes világ lett így hirtelen.
Én optimista vagyok, szerintem kb 6 hét múlva sokkal jobb lesz, ha betartják az emberek ezt az itthonmaradást. Ezt a www.worldometers.info/coronavírus honlap grafikonjaira alapozom. Már nagyon sok ország megbetegedési görbéje mutatja, hogy lassul a dolog, azaz lehet látni az inflexiót elég jól még az olaszoknál is.
Az amerikaiaknál ez nem így lesz, mert a narancsszín-hajú idióta szerint 2 hét múlva minden ok lesz, szóval a biznisz az első, az öregek meg dögöljenek meg.
Ahogy a fészbukon az egyik humorzsák megjegyezte: Most megmenthetjük az emberiséget azzal, hogy a tv előtt döglünk és nem csinálunk semmit. Legalább ezt ne basszuk el...
CV19 mentes üdvözlettel
Attila
Predbezne potvrzuju litani a brigadu na Hostovce v sobotu.Dnes kolem 20.oo si volame.Od dnes mam domenu www.rogalistihaj.sk Zacinam na ni pracovat.Bude to oficialni stranka pro letani v Krasu.
Pokud se chcete zucastnit,je spolecensko-opekacia akcia....Slaninu a klobasky sebou.
Hufi
Pokud se chcete zucastnit,je spolecensko-opekacia akcia....Slaninu a klobasky sebou.
Hufi
Lietanie by bolo dobré dnes 
Ale Ty prece nelitas a nahani bussines a Ecka....

Sobota cca 10.oo Hostovce. Bude se rozsirovat rampa na jih a docistovat a sever.
Cislo na me mate....Sraz u vahy v lomu Ametist,nebo volejte. Vyvoz zajisten. Hufi
Cislo na me mate....Sraz u vahy v lomu Ametist,nebo volejte. Vyvoz zajisten. Hufi
Dnes na Hostovciach dodelana na Jihu rampa 6 x 2x5 x 11metru,rozsirenej Severni start o dalsich 7 metru a upravene plochy pro rozkladani kridel. Podekovani Petovi Pavlikovi, Stanovy Macichovi a Rastovi Palockovi za super brigadu,velikou pomoc a prvni letosni opekacku......Vsichni traja mate letos gratis vyvozy na Haj a Hostovce.Chlapi dik za pomoc a akcicku. Hufi
Ctvrtek i patek vypadaji Hostovce letove....ctvvrtek i na svah.....Vyvoz zarizenej....prida se nekdo?