Kniha navstev
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Re: Kniha navstev
Písal som si na jeseň (po tom čo som si všimol na Xconteste lety) s Yaroslavom Kozlom. Prisľúbil že pri najbližšom lietaní mi dá vedieť. Ešte sa mu môžem pripomenúť.
Robo
Robo
A to je dze? šak tam še ľitac neda.jaro napísal: ↑St Feb 26, 2020 1:09 pmCesta na západ nám asi zarúbe Korona. Podme na východ.
https://www.google.com.ua/maps/@48.6629 ... 3072?hl=sk
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Včera mi písala Júlia že sezéna začína v júni. Tak naozaj by sme to mohli skúsiť. Ženy pôjdu pešo po kopcoch a my poletíme. 
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Prajem pekný zasnežený deň
https://www.youtube.com/watch?v=rfOx4Cm ... qPZDjapYLw
https://www.youtube.com/watch?v=rfOx4Cm ... qPZDjapYLw
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
CHlapci, chlapci.. svet tu leti okolo, volby 2020, korona virus ..a tu na fore CIHO

Marián, ostaňme pri tom, čo nás spája. Corona vírus neovplyvníme a obyvateľov Slovenska nevymeníme.
Tiež som mal nutkanie niečo popísat, ale nakoniec zvíťazilo presvedčenie nevťahovať sem politiku. Radšej si to nechajme do krčmi, tam platí imunita ako v parlamente 
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mam obe veci hlboko niekde.. xi xi.. ale bolo tu mrtvo.a vtedy je dobre do ziveho zatat.. xi xi
Mna najviac pobavilo ako je na východe populárna jedna velmy nenávidená strana (na východe nič neni) Prekvapilo ma ake vysoké percento dosiahli. 
Wills Wing T2C 144
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
NIc tu nie je, ale vieme delit nulou! 
Milanko tak prrrr, tá červená farba na mape je už ďaleký východ. Oni by aj boli radi, keby patrili do RSFSR tak ako Donbas. Takže sa bojím, či dosluhujúci náhradník a priemer pri svojej štvrtkovej návšteve neodovzdal pozívací list a pred kontrarevolúciou ich prídu zachrániť vojská spriatelených krajin.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Denne čítame a počúvame o súdoch, zmenkách vraždách, zlodejstve a výsledky volieb v dedine, v hladovej doline ma "okúzlili"
Prvý najsprávnejší smer nasledovaný zelenými prerastenými traslíkmi.
A volebná komisia ako by som prišiel na hrad. Kto len toto mohol vymyslieť? Strážia sa jak psy a aj tak to ničomu nepomáha.
Takže najbližšie týždne si zase radi popozeráme správy.
Prvý najsprávnejší smer nasledovaný zelenými prerastenými traslíkmi.
A volebná komisia ako by som prišiel na hrad. Kto len toto mohol vymyslieť? Strážia sa jak psy a aj tak to ničomu nepomáha.
Takže najbližšie týždne si zase radi popozeráme správy.
Ja si napríklad môžem myslieť, že vštci vietnamci sú nadpriemerne múdri ľudia. Mal som totiž v ročníku dvoch vietnamcov a obaja skončili s červeným diplomom. A na základe mojích skúseností by som mohol povedať aj to, že všetci vietnamci vedia celkom dobre (alebo aspoň dostatočne dobre) po slovensky. Naozaj som ešte nestretol vietnamca, čo nevie po slovensky
...Takže takto by mohlo vyzerať moje zovšeobecnenie temer sto milonovej skupiny ľudí na základe mojích pozorovaní...
Verím tomu že väčšina ľudí z východu slovenska nechce byť súčasťou zssr. Tak ako väčšina občanov južného slovenska asi nechce byť súčasťou Maďarska...
Nechcem nikoho ospravedlňovať, snažím sa ale aspoň chápať. A chápem napríklad aj to rozloženie výsledkov, keďže ten náš východ sa vyľudňuje, ale to vyľudňovanie je bohužiaľ príliš selektívne. Za lepším životom sa smerom na západ ubarajú tí odvážnejší (myslím že by sa tu bolo vhodné použiť aj iné prívlastky vyjadrujúce schopnosť používať či už ruky, alebo hlavu
...) ale hlavne tí ktorí majú väčšiu šancu na naozaj lepší život. Z toho logicky plynie kto na tom východe zostáva.
atď, atď...
...Takže takto by mohlo vyzerať moje zovšeobecnenie temer sto milonovej skupiny ľudí na základe mojích pozorovaní...
Verím tomu že väčšina ľudí z východu slovenska nechce byť súčasťou zssr. Tak ako väčšina občanov južného slovenska asi nechce byť súčasťou Maďarska...
Nechcem nikoho ospravedlňovať, snažím sa ale aspoň chápať. A chápem napríklad aj to rozloženie výsledkov, keďže ten náš východ sa vyľudňuje, ale to vyľudňovanie je bohužiaľ príliš selektívne. Za lepším životom sa smerom na západ ubarajú tí odvážnejší (myslím že by sa tu bolo vhodné použiť aj iné prívlastky vyjadrujúce schopnosť používať či už ruky, alebo hlavu
atď, atď...