Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Predbežne by som isiel.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som na oslave.
Na zajtra to ešte stále vyzerá letovo (dnes pekne polietali PG na Rebre). Chcem ísť ja, Braňo, Martin a hlásil sa aj Laco (len si nebol istý, či aj lietať alebo len tak). Potrebujem to trochu zosumarizovať, lebo Martin by chcel zobrať so sebou jedného záujemcu.
Inak zraz by bolo vhodné načasovať tak, aby sme okolo 13.00 boli prichystaní štartovať, ja to vidím najneskoršie na 10.30 pri garáži.
Inak zraz by bolo vhodné načasovať tak, aby sme okolo 13.00 boli prichystaní štartovať, ja to vidím najneskoršie na 10.30 pri garáži.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci, so zármutkom v duši vám posúvam informáciu. Zomrel náš kamarát, roagalista, skvelý človek Štefan Šurlak. Česť jeho pamiatke.
Eeeej eeeej. Dobrý človek, škoda ho. Kedy má phreb?
Hm, môžem si zmazať ďalšie tel. číslo
Jeden z pilotov, ktorych mam v dlhodobej pamati...
RIP
RIP
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Pohreb je dnes o 14.00. Zapáľte Štefanovi sviečku .
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Už 29 rokov chodím na Kráľovku a ešte ani raz po svojich. Až v sobotu padol tento môj rekord.
Užasné
Ja som si to raz dávno s Kiškom vyšľapal pre auto...teda Škodu 120L. Na turistickej tabuli bolo 3hod a my sme to dali za 1,5hod. Síce skratkami, krížom, častokrát s využitím 4x4 a uzávierkou diferenciálu, ale dali sme to.
Naposledy upravil/-a eduardo v Po Feb 10, 2020 2:21 pm, upravené celkom 1 krát.
A ja si spomínam na Pištu takto http://deltaklub.szm.com/foto1/melanc.jpg
Síce to nebolo "Bohušovo závetrie", ale bolo to v Banskej Bystrici na Kope.
Síce to nebolo "Bohušovo závetrie", ale bolo to v Banskej Bystrici na Kope.
JUBILEUM v mesiaci január 2019 oslávili:juraj napísal: ↑Ne Feb 09, 2020 9:57 pmPripomenul si mi tým majstrovstvá sveta na Monte Cucco v roku 1999, keď tam lietal s nami a kurizoval majiteľke penziónu, v ktorom sme bývali. Vtedy mal, myslím 58 rokov, ale robil to so šarmom a energiou tridsiatnika
V deň odchodu stihol vymeniť WW Fusion (odo mňa) za Aeros Stealth s jedným izraelským pilotom. Tiež mal jedného syna vo vyššom veku.
Hm, môžem si zmazať ďalšie tel. číslo![]()
Š. Šurlák
Olešná - 75 rokov
Sobota, posledný deň lietania v Krase sa blíži. A zleťák asi bude možný. Je nejaký záujem o drson-day? Pomozem s vynaskou, a aj atlasa poskytnem. A potom mozem rozdavat rady, aj fotit, ... 
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa hlasim.
Išiel by som ale som mimo SK.