Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Bohus, skveleeeee. Este zajtra a sme vsetci tebe na chvoste. Treba litat ked sa da. Slnko, kopce, no zavidim v robote za stolom, so soplikom a posratym autom.
A pripadne zajtra (nedela) ma niekto chut za lietanim?
Noo. zajtra JZ na Haji. Nist moc. Ak mas let radio, lepsie by bolo na Kapusanoch. Rozmyslam doobeda o 10byt na starte.
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Co tak skoro ? Chces letiet do Debna? Vyzera dobre az po obede , ale ja nemam vysielacku.
Tak keby ze sa mam teperit tak skoro rano, tak to uz aspon na Kralovu holu...
Ten Haj zas az taky zapadny (podla predpovede) nebude, a na Kapusanak by som skor ako o 12 ani z Kosic nevyrazal. Len sa bojim ci to este pojde, aby som zaletel do Svidnika na kavu...
Uvidime rano.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som sice bez auta ale pripadne by som sa pridal.
Nejdem to dávať do inzerátov, len tu takto spomeniem. V maďarsku je na predaj olietaný postroj Tenax MR 3L Cena 200eur. Plne funkčný. A potom ešte jedna olietaná plachta na Litespeed S3.5 za smiešnu sumu.
Naposledy upravil/-a eduardo v Ut Sep 17, 2019 4:26 pm, upravené celkom 1 krát.
Aky velky je ten postroj? Dlzka po plecia + obvod hrude?
Vdaka
Opýtam, poviem.
Obvod hrudníka 100
Výška po ramená v topánkach 158
Výška od zadku 106
Na fotkách nevidno záložák, ale je v ňom Charly Revolution II. Nebol nikdy použitý. Pred rokom a pol bol prebalený u Atilu Filipovicsa. Pekný padák s dvojitým vrchlíkom. Ten dávam spolu s postrojom. Ale vedz že už je starší!!!
Na chrbtovej doske som proti prekĺzntiu uzla na omega lanku poistil otvor.
Vymenil som neoprén ochranu pred vetrom okolo krku za odnímateľnú a vyprateľnú. V tej Ti už naozaj nebude zima.
Stubai karabiner 5000 kg.
Mellbőség 100
vállmagasság cipőben 158
seggem a forgomnál 106
A képeken az ernyő nem látszik Charly Revolution II sárkányhoz való, bekötő taggal Pepitől.
Nyugaton már lejért, és nem volt vele nyitás. Másfél éve volt Filiponál áthajtva. Szép ernyő, az a dupla kupolás.
Azt vele adom. De tudd, hogy az régi!!!
A hátlapban az omega kötél csomójának lyukát egy vörösréz hüvellyel és egy látható nirosta lemezzel bebiztosítottam átbújás ellen.
A nyaknál a szélvédő neoprent kicseréltem egy levehető, tisztítható szélvédőre. Ez már tényleg nem hagy fázni.
A tarkónál van egy kivehető neopren lap, amit a nyári repülésehez akár ki lehet venni.
Stubai karaniener 5000 kg.
Výška po ramená v topánkach 158
Výška od zadku 106
Na fotkách nevidno záložák, ale je v ňom Charly Revolution II. Nebol nikdy použitý. Pred rokom a pol bol prebalený u Atilu Filipovicsa. Pekný padák s dvojitým vrchlíkom. Ten dávam spolu s postrojom. Ale vedz že už je starší!!!
Na chrbtovej doske som proti prekĺzntiu uzla na omega lanku poistil otvor.
Vymenil som neoprén ochranu pred vetrom okolo krku za odnímateľnú a vyprateľnú. V tej Ti už naozaj nebude zima.
Stubai karabiner 5000 kg.
Mellbőség 100
vállmagasság cipőben 158
seggem a forgomnál 106
A képeken az ernyő nem látszik Charly Revolution II sárkányhoz való, bekötő taggal Pepitől.
Nyugaton már lejért, és nem volt vele nyitás. Másfél éve volt Filiponál áthajtva. Szép ernyő, az a dupla kupolás.
Azt vele adom. De tudd, hogy az régi!!!
A hátlapban az omega kötél csomójának lyukát egy vörösréz hüvellyel és egy látható nirosta lemezzel bebiztosítottam átbújás ellen.
A nyaknál a szélvédő neoprent kicseréltem egy levehető, tisztítható szélvédőre. Ez már tényleg nem hagy fázni.
A tarkónál van egy kivehető neopren lap, amit a nyári repülésehez akár ki lehet venni.
Stubai karaniener 5000 kg.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
tatošickonaspakšveta