Podarilo sa nam nieco po desiatej odstartovat. Najskor Pluco, potom sme cakali kym prejde brigadir a potom Majo a ja. Stupam hooodne pomaly a opatrne. Oblietame CTR a mierime na Slnecne jazera. Len jedna osobka sa tam clapkala. Robime zostavu a mierime na Trnavu. Termika sa zacina postupne ozyvat. Pri trnavskych rybnikoch stretame motoroveho padackara a zacneme ho nahanat. Moc nespolupracuje a otacame to na letisko v Dubovej. Obloha sa vycistila a termika zacala hooodne slusne komplikovat riadenie. Neviem mno, stale ten target+motor+termika nie je to co chcem zazivat.
Dolietame letisko a Ivan sada prvy. Ja som tiez nastaveny na pristatie, este vystupavam so stiahnutym plynom v nejakej bubline, vypinam motor a kym dokoncim zatacku tak ma splachlo ze som dobrych 50m musel niest. Este ze mi prisiel Ivan na pomoc.
Dnes som mal zablokovane kolieska na postroji, aby sa netocili a na pristati to bolo hodne poznat. Ale zas o to tazsi start.
Lietanie to bolo polovicu cesty prijemne a je uzasne, ze KONECNE sme odstartovali a polietali vsetci traja. Zvycajne jeden ostane na zemi koli roznym problemom. Ale od dnes uz len spolu