Z Bratislavy vyrazeme v silnej zostave: Heno, Netopier3 a ja. Podarilo sa nam vyrazit zavcasu nieco po piatej rano. Trosku zdrzanie pri Budapesti a trielime dalej. Prichadzame na Madarsko-Srbsku hranicu a tu zabijeme 2 hodinky. Tolko nemeckych aut a v nich rodinky kebabarov mieria domov do Turecka. Do Kruseva prichadzame nieco po deviatej vecer, ubytujeme sa u Spasiky a ideme spat.
Rano nas vita modra obloha a mierime na Meckin kamen. Na starte je plno padackarov, maju nejaku sutaz a vedla sa tiesni nemecka repre. Robime si fotku s Reginou Glas a skladame kridla. Zakladam prvy bic a ako nasuvam na koniec bica napinak a nez ho dostanem na koniec mi bic praska a ostava v ruke! Zlomil sa uplne lahko. Mal za sebou mozno 4 lety. Bol uhlikovy a ako som pozeral na tom druhom i ten bol nacaty. Takze kym nepride vyprava zo Slovenska a nezachrani ma,ostava pozemna podpora. Je mi do placu.
Ostava Netopier3 na starte spolu s miestnym borcom Vladimirom Barakovskim. Oblacnost je okolo 2400 a nemecka repre startla pred 12tou. Potom sa vietor meni a obcas start bicuje i maly vzdusny vir. Nieco po druhej sa podarilo Manovi i Vladimirovi odstartovat ale lietanie bolo len o zachranovani. Miesta, ktore som odporucil vyskusat a ktore mi minuly rok fungovali toho moc uz nevedeli dat.
Na pristavacke si robime kamaratov Hansa Kiefinger (?) a Vladimira Barakovskeho. Jemu nakoniec i veziem auto dole a pozyva na pivo celu nasu vypravu. Dokonca ma pozval i na uvodny ceremonial, zial dovolenka nepusti
Zajtra sa chystame na Treskavec, ma to tu byt zapadne, tak pojdeme tam. Snad aspon Mano nieco polieta. Ja s amusim napatlat aspon kremom, bo ma strasne osmahlo.
Bru noc.