Na Straniku bolo SUPER. Predpoved naznacovala, ze tam bude mraky padackarov, co ich aj bolo ale volako ich do obedne honcuvanie pred kopcom s obcasnym vystrelom za/nad kopec asi prestalo bavit, lebo ked sme naskakali do toho my, bolo ich vo vzducho vcelku poskromne. Bolo pravda vidiet i ako davaju usi a snazia sa ist vpred, ale nemal som pocit ze by to bolo silne.
Najskor sme pustili do luftu MartinNR, chvilku sme hikali ale po chvili sa ukludnil a uz len pekne lietal. Za nim uz bol netrpezlivy Stano s novou prilbou a predviedol svoj start. Skoda ze sa mu nepodarilo uchytit ako Matovi, ze by som stihol si s nim polietat.
Potom isiel na start Milanko, ktory si to krasne uzival.
Kym som sa navliekol do postroja, stihol prist i prezident a pomohol mi na starte kym som sa vydychaval.
Start bol prijemny, fukal VJV ale stacilo trosku pockat na JJV. Popravde, taky klud hned po starte som davno nezazil.
Skor ako sa spoliehat na svah sa dalo na prijemnu termiku co tam viala. A potom uz len tocit a tocit.
Aj s MIlankom sa mi podarilo par krat kruzit a bolo to uzasne.
Kedze som sa trosku ponahlal do BA a cestou som mal vyzdvihnut sesterky, zacal som si to supat k zemi. Len tak neochotne to kridlo islo k zemi. Nie a nie klesat. Dokonca, ked uz som bol v urovni strokov, ze idem pristat, som zacal celkom fajne stupat, tak som si to zamieril k modelarskej pristavacke. Na tomto budem musiet zapracovat, lebo to klze ako blazon.
A este tracklog, nech nas tie zvysne krajiny nepohltia.
https://www.xcontest.org/slovakia/prele ... 2017/12:42
PS: koncert DM bol super, ale i paradne lialo