Predpoved na utorok bola s vystrahou silneho vetra. Streda zas slubovala kludne polietanie. A tak i bolo.
A dalsia vec co ma hlana do vzduchu bol moj novy potroj
V utorok to fukalo tak do 11ms ale pri slabsom intervale sa podarilo odstartovat. Tento rok som popravde taky mrdnik este nezazil. By som to oznacil za boj na zivot a na smrt. Ale to zrejme len my kancelarske krysy by sme chceli olejcek
V stredu to bolo az priliz kludne. Miestami 2-5ms Zacali prichadzat i padackari a kym sme sa spamatali tak ich zopar uz bolo hore. Na moje pocudovanie som sa dokazal pri tom svahu udrzat, ale svahove prudenie a termika. Ta bola miestami celkom svizna. Padakov pribudalo a ja som sa otiahol viac pred kopec, kedze sa mi tazko riadilo. Postroj som neupravoval takze zostal tak ako den predtym. Nakoniec som sa nado vybodol a siel pristat. A potom pozrem hore a v jednu chvilu tam bolo 26 padakov. Trosku privela na svahovacku na tak malom kopci.
Ale lietaci abstak som zahnal, vyskusal postroj a behom zimy mozem upravovat. Jo a este si zvyknut, ze tam nie je tak prijemne preklopenie ako na starom postroji, kde som bol takmer vzpriameny. Tu je to take v hodnom predklone. Spravim nejake videjko casom.