Druhy den bol podstatne lepsi. Rano o desiatej sme sa nalozili z vlaku a bezali po bohusa a na kopec. Pred dvanastou uz rozlozene a cakame na silnejsie podmienky. Bohus skace prvy, skoda, ze sa mu to zatienilo. Najprv nejake bublifuky pred startom, ale nic presvedcive. Trapil sa chudacisko nad cmiterom nulkach a uz uz vyzeralo, ze to zaberie, ale v tieni to neslo hore. Ja za nim, uz do osvitu, stupak nad chatu, potom som to vyskereny potisol ponad dolinu (nadherny vyhlad), pod vysokou nejake stupaciky, stracam to, letim k bohusovi, tam najpr svah, potom ustredujem stupacik, mino ma vyrusuje vysielackou, doplacam na svoju nepozornost a vypadavam z toho. Mino exceloval. Najprv manevre jak akrobat, potom trafil fajnotku nad cintorinom a az pod mrak cez dve doliny

. Skoda, ze nesiel na prelet, ale ten trojuholnik XC tiez zabilo fajne . Dakujeme aj nadejnemu novemu prirastku slovenskeho ZL - martinoviNR za zvoz a natacanie. Chlopi, fajne bolo

.
Ps: Jednu legendary fotku mi dufam martin autorsky osvedci aby som sem pridal - traja lietaci pred burkou
http://www.xcontest.org/world/cs/prelet ... 2015/11:14" onclick="window.open(this.href);return false;