Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
V nedelu by mohlo byť lietanie na Sľubici. Ak by Norbert vymyslel MR možno aj tam. Zatial je predpoved pre PO a PP dosť rozdielna na nedeľu.
Zdá sa, že v tomto počasí je pre lietanie jediným rozumným riešením vycestovanie niekde na juh za slnkom a vetrom!
Lijak v Slovinsku, či Meduno v Taliansku by bodli.

Lijak v Slovinsku, či Meduno v Taliansku by bodli.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
prsi prsi len sa leje

Vcera sme boli s rodinou v Bojniciach. Krásne počasie a úžasné kumulostrády. Z nádvoria bojnického zámku som zazrel pár vetroňov pod mrakmi a z okienka veže čulý ruch na letisku. Takže to šlo aj na Slovensku.
Ako je to s lietanim v Rakusku? Je potrebny speci pilotak alebo akceptuju i nas?
Monotrike
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Kedysi stačila IPPI karta, dnes je to zamotané, podobne ako na Slovensku:
http://www.fai.org/ippi-card/recognitio ... rd-austria" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fai.org/ippi-card/recognitio ... rd-austria" onclick="window.open(this.href);return false;
Ďuri,v sobotu som to krvopotne vyniesol na cígeľskú zjazdovku,bol som vo vzduchu 10 minút.Tie kumulostrády sa vytvorili 3-krát za deň,na Cigeľ bola ideálna o 16.hodine.Mal som naladené letecké pásmo,niektoré vetrone hlásili dlhé klesavé zony.Mohol si sa zastaviť,keď som nezalietal,tak som muroval.http://www.xcontest.org/world/cs/prelet ... 2014/11:23" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Tento server píša na príspevky časy ktoré ešte len budú ... 
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
.. nejako to žeriem, asi som si nevšimol deň. Idem sa liečiť.jaro napísal:Tento server píša na príspevky časy ktoré ešte len budú ...
a nikto nepíšete kde pôjdeme od štvrtka lietať.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Kto vie o aktuálnom súbore pre slovenský letový priestor?
Jaro nechcem si Ta pohnevat, ale od stvrtka idem na Balaton. Cez den lietat a vecer sa kupat.... Sak dojdite chlopi. Je to taka "Family garden, aero town hanggliding party". Ten isty termin tam maju nejaku sutaz aj motoraci. Takze letiste bude plne. vikend plny lietania!!!!! 
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Edo v podstate by som aj prišiel, mám po čase akože volný víkend a pri severnom vetre bez vývozu sme na SK stratený. Ale ... mam problem s chrbátom trochu sa teda šetrím a liečim. Zajtra večer sa rozhodnem či predsa len niečo nevymyslím alebo ostanem cvičiť pri stavbe strechy. Kedy odchádzaš?
Nemá chybu, takže s padák sa dobre nosí, skladá a pristáva. To kôli tomu je na jedného rogalistu 10 padáčkarov?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
rano som uvazoval ci to neprehodit do vtipov..
nejaka rogalisticka lobby alebo co

nejaka rogalisticka lobby alebo co