Naposledy som zabudol pridat zaznam, tak ho pripajam k tomuto zaznamu. Zacinam si pomaly zvykat na supoersporta, ale stale vidno, ze malo lietam a raz vypadnem pred stupakom, potom za nim. Inak kridelko uz v celku pocuva a je s nim zabavne lietat. Dnes to bolo dost silne co sa tyka vetra. Stupaciky rozdzubane na milion jadierok . AKonahle som zatocil, tak som siel k zemi. Ale pekny zazitok. Pristal som v tom kolotoci smerov vetra po vetre ako Boeing na kolieska. Prvy krat som zistil, ze je mozne otocit kridlo vo vzduchu o 90 stupnov na jeden okamih
Jáj, perfektná fotka pre tých, čo si myslia, že Kohút je príliš plytký kopec. Aj keď v podstate majú pravdu, lebo Pleše nie sú plytký kopec, Pleše sú príliš šikmá rovina.
Heh mate pravdu, ale prave tu som sa naozaj naucil startovat. Ak si pozries video a stopnes, tak vidis nasu Feldu. Od nej som bezal Minule tam boli somnou nejaky popradski padackari, ale bez vacsich problemov naskakali. Vtedy ale bola metrova trava . Teraz nastastie akurat pokosili.