Prve skoky som chcel urobit na nejakom nasom vycvikovom kocpi, no druzstvevnici kaslu na kosenie a vsade meme travu po pas . Podarilo sa nam ale najst nedaleko Vojnanskej hory novy a hlavne vykosený kopec na J vietor. Na starte sme boli o 11:00, fukalo asi 5m. Prvy start so Sportom som pokaslal a s minimalkou som to oprel par metrov po starte (takze s tou nabitou drzkou si mal Jaro aj trochu pravdu

). Kridlo aj ja ostali nastastie cele, takze patricne pouceny som potom uspesne odpalil tri skusobne zletaky. Co sa tyka ovladatelnosti, zatial v tom nevidim velky rozdiel od Atlasa no potrebujem si to este vyskusat na vacsom kopci, mozno Vojnany alebo Dubina. Aj ked som to ocakaval, prekvapil ma dlhy doklz na pristatie. Inac, pristava to skvelo a uz sa neviem dockat, kedy s nim budem startovat z poriadneho kopca.
Aby som nezabudol, v piatok si par krat skocil aj otec na Atlase. Na to, ze neliatal uz niekolko rokov, islo mu to celkom dobre.
To Jaro: dobrý postreh, je to severna strana Vojnanskej hory. Na tuto stranu sme vsak este neleteli.
To Miso G: Maguru uz mame prejdenu, boli sme tam poziel len nedavno. Je to tam samy vyvrat a malincie. Nasli sme tam jednu potencionalnu startovacku, jej foto tu prihodim vecer