Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci, po dlhom case naznacuje predpoved mozne, aj ked len treningove lietanie na vikend. V sobotu Budimir (Stano, Laco, Bobo (Martin K?) nacvik startov, Dano lezacka a biela vrana) a v nedelu zatial neviem. Daleky vychod nemusi, mali medzcasom individualny treningovy plan
Kto by mal zaujem?
dobry den ja by som sa chcle prihlasit pisal som si s marianom dragosekom ale este mi na moju otazku neodpisal, rozpravali sme ze mam zaujem a chcem chodit s vami podla toho ako kto bude mat cas samozrejme len neviem ako sa zaregistrovat kolko sa plati a podobne, dakujem
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
uz odpisal
, a o cenach a plateni som ti pisal v prvom maile 
hej v pohode ja som na to zabudol, poslal som dalsi mejl ze kolko co stoji ale to uz viem len dobu vycviku aspon zhruba
Mili ziaci, ponuka na vycvik stale plati, len ma zlosti, ako rychlo zareagovala predpoved pocasia na moje oznamenie (predpovedana rychlost vetra sa skokovo zvysila
) Budem vyvoj sledovat a informovat Vas.
Ostatnych prosim, aby ine organizacne veci riesili prostrednictvom pm alebo prisluchajucej casti fora
.
Ostatnych prosim, aby ine organizacne veci riesili prostrednictvom pm alebo prisluchajucej casti fora
Dobry vecer Juraj. Urcite so mnou mozte pocitat
Hadam som to nezabudol
velmi rad, ale nemozem ako som vravel. drzim palce
atlasar <= vranar
Mili ziaci, v sobotu to vyzera realne na Budimir, jedinou prekazkou je zatial mala predpokladana ucast. Sam Martin K nestaci na zaplnenie potrebnej kvoty. Pockam do vecera, ak nebude zaujem, musim akciu odpiskat.
Prosím aby sa ešte niekto prihlásil, lebo budem musieť vyhlásiť ďalší kurzový deň pre rogalistov s pilotným preukazom a budeme nacvičovať "krížové" štarty !!! 
Pre "velky" zaujem rusim zajtrajsi vycvik.
Prišiel som o 15.00 statočný nárazový vietor. Pár krát mi pri "cúvaní" stislo ...
Do obeda ešte mohlo byť dobre ale od 13.00 to začalo byť prisilné.
Pobehal som do 17.00, so západom slnka všetko stíchlo.
Terén pevný, bez blata ale trocha mokrý.
Pre HG výcvik pohoda.
Pristávačky ...

Západ na Budimíri ...

Do obeda ešte mohlo byť dobre ale od 13.00 to začalo byť prisilné.
Pobehal som do 17.00, so západom slnka všetko stíchlo.
Terén pevný, bez blata ale trocha mokrý.
Pre HG výcvik pohoda.
Pristávačky ...

Západ na Budimíri ...

Kazdy jeden premarneny vycvikovy den je na skodu.
Btw. juraj vytvor si novy chlievik pre rok 2013, ci?
Btw. juraj vytvor si novy chlievik pre rok 2013, ci?
Monotrike
Mili ziaci, prave som dopozeral predpoved pocasia. Jar sa odklada, vracia sa zima. Najblizsi predpoklad lietania je buduci tyzden. Ako ste na tom s pripravou na teoreticke skusky? Ziadne otazky k temam? Nikoho z Vas nevidim v klube (okrem basilea) a ani ten nekladie ziadne otazky k teorii. Budem teda predpokladat, ze ste nabifleni a dam ostry termin?
Novi zaujemcovia o lietanie: dnes by som mal byt v klube (pub Pazravec pri hoteli Centrum), tak pridte.
Novi zaujemcovia o lietanie: dnes by som mal byt v klube (pub Pazravec pri hoteli Centrum), tak pridte.
Mili ziaci,
mozno bude aj napriek chystanemu ochladeniu letovy den v nedelu 17.3.. Mal by niekto zaujem?
mozno bude aj napriek chystanemu ochladeniu letovy den v nedelu 17.3.. Mal by niekto zaujem?