a aj so značným obdivom voči organizátorom, ktorí - zdá sa - nikdy nedokážu vyhovieť všetkým možným i nemožným prednášaným podmienkam, aj keby sa snahou rozliali na kolomáž.
Asi sa naštvem, dokúpim si GPS-ko a prihlásim sa - nie preto, aby som azda chcel ohroziť umiestnenie celej plejády lepších pilotov - to by som si nedovolil, aj keby som na to mal!
Pri takýchto a podobných nevyspytateľných podmienkach súťaženiachtivých pilotov si organizátori môžu rovno "hodiť mašľu", alebo streliť si guľku do palice!
Ak organizátori súťaže nesú na svojich pleciach nielen riziko zlého počasia, ale i hromadu organizačných starostí, potom by účastníci mohli zniesť aspoň možný hendikep, že z celkového počtu plánovaných dní hoci aj polovička nevyjde. Veď to tak funguje aj pri iných súťažiach väčšieho charakteru, či nie? Ani počasie na letnej dovolenke niekedy nevýjde, a zaplatíme za ňu iné peniaze!!!
Ak nejaký deň nevyjde, môžu sa (pri všetkej počestnosti!
Byť organizátorom súťaže, tak bez úhrady účastníckeho poplatku vopred(!) by som prihlášku do súťaže vôbec nebral do úvahy; a v organizačných podmienkach by malo byť napísané, že pri neúčasti prihlásených osôb je záloha nevratná.
Podmienky možno tvrdé, ale jasná hra!