Vycvik ziakov v KE 2011-2012
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Dano, v sobotu strazim deti a na nedelu vidim v predpovedi slaby sv. vietor. Kam by si chcel ist Ty?
A to je kde? 
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
U nas dnes burka, hromy blesky. Normalne som ostal prekvapeny. V novembri... pravdepodobne velmi vyrazna studena fronta.
-
Pavol Cimbák
- Dátum registrácie: So Nov 19, 2011 9:57 pm
Dano, na tento smer vetra Košičania chodia do Pažravca. Ideš?
Mili ziaci,
tento vikend zo mna nic, jednak som trochu prechladeny a jednak mam po obidva dni rodinne povinnosti. Ja si myslim, ze mala prestavka nezaskodi, uvidite, ako Vam aj v mraze bude lietanie chutit
tento vikend zo mna nic, jednak som trochu prechladeny a jednak mam po obidva dni rodinne povinnosti. Ja si myslim, ze mala prestavka nezaskodi, uvidite, ako Vam aj v mraze bude lietanie chutit
Mili ziaci,
Panboh nas uz nema rad, tento vikend nam pocasie opat nepraje. Ale moje skusenosti ukazuju, ze vzdy najneskorsie na jar sa uz dalo lietat
No nic, vyzbrojime sa trpezlivostou a budeme cakat. Zatial citajte a studujte, zanedlho Vam s Chefom do povinnej literatury pripojime dalsiu knizku. Nebojte sa, bude lahko citatelna a zhrnie vsetko v kocke.
Panboh nas uz nema rad, tento vikend nam pocasie opat nepraje. Ale moje skusenosti ukazuju, ze vzdy najneskorsie na jar sa uz dalo lietat
No nic, vyzbrojime sa trpezlivostou a budeme cakat. Zatial citajte a studujte, zanedlho Vam s Chefom do povinnej literatury pripojime dalsiu knizku. Nebojte sa, bude lahko citatelna a zhrnie vsetko v kocke.
Mili ziaci, je dost mozne, ze v sobotu nam pocasie dovoli ist na Budimir a spolu s ostatnymi clenmi klubu by sme si urobili tzv. novorocne lietanie, t.j. trochu polietat a potom ist do krcmy. Kto sa hlasi?
Prave som sa chcel pytat kedy to spachame ... ja idem.
Laminar 13 R ...
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Uz sa tesim na novorocne poskakanie. Prijdem urcite. V kosiciach som od piatku ak by niekto nieco potreboval.