Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci,
nakoniec to bude dnes Tokaj. Stano, Bobo zraz priblizne o 11.15 pri garazi, Vlado a Palo priblizne o 12.30 na pristavacke pod Tokajom - pozri obrazok. Tam nechat auto a hore pojdeme spolu. Medzi duhou a piatou v pohode zvladneme po dva starty. Nezabudnite si sluchadla, beriem vysielacky, so spojenim budeme musiet trochu improvizovat, aby nam roaming nezozral ucty.
nakoniec to bude dnes Tokaj. Stano, Bobo zraz priblizne o 11.15 pri garazi, Vlado a Palo priblizne o 12.30 na pristavacke pod Tokajom - pozri obrazok. Tam nechat auto a hore pojdeme spolu. Medzi duhou a piatou v pohode zvladneme po dva starty. Nezabudnite si sluchadla, beriem vysielacky, so spojenim budeme musiet trochu improvizovat, aby nam roaming nezozral ucty.
Mili ziaci, z vikendu je z mojej strany realna len sobota a do uvahy pripadaju aj Kamenicky aj Kapusiansky hrad. Na obidvoch miestach by sa mohlo dat svahovat, vacsie sance su na kapusanoch, tam je trochu problem s rozkladanim, pripadne aj pristatim a je vhodny len pre niekolkych ziakov. Trochu sa tiez bojim pomerne cerstveho predpovedaneho vetra vo vyssich hladinach. Na kamenicaku ma obavy z toho, ze to bude slabe, pripadne na nos kopca a nebudete sa vediet udrzat. Asi to definitvne rozhodneme zajtra rano. Prejdime najprv od slov k cinom: Kto by chcel ist zajtra lietat?
predbežne sa hlasim
Naposledy upravil/-a Dano v So Sep 29, 2012 12:10 am, upravené celkom 2 krát.
ZK-1A
Mili ziaci, zajtra predpokladam lietanie na Kamenickom hrade. Rano okolo 8.00 dam dalsie info. Zatial sa hlasia Vlado, Palo, Stano, Bobo a mozno aj Laco
Mili ziaci, zraz pri garazi o 11.30, smer Kamenicky hrad a svahovanie.
Vraj tak to tam vyzeralo kedysi... Kamenický hrad

Kto by tam už staval takú veľkú maketu hradu 1:10 
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Co poviete na tu nedelu? Vyzera to na celkom cestvy juh.
Mili ziaci. V nedelu sice ja ani Marian ist nemozeme, ale Laco Geci sa chysta von, s velkou pravdepodobnostou na Dubinu. Tam by mohli bez problemov ist Chefo, Palo, Vlado, Bobo a s trochou opatrnosti Stano a Laco. Dajte vediet, kolki by ste mali zaujem, musime vyriesit logistiku.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja pojdem. Juraj, ako je to s postrojmi a prilbami? Mam tu so sebou iba vario. Druhy postroj aj s prilbou co mam nachystany do kosic je este v mojej garazi.