Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Pojdeme pod kopec svojim autom.
Mili ziaci,
streda je statny sviatok a aj predpoved pocasia naznacuje moznost lietania z Haja. Predpokladam podobny scenar ako naposledy so mnou, teda zraz pred garazou okolo 8.30, prvy start medzi 11.00-12.00, druhy okolo 14.00. Zatial chcu Vlado a Palo. Kto dalsi ma zaujem?
streda je statny sviatok a aj predpoved pocasia naznacuje moznost lietania z Haja. Predpokladam podobny scenar ako naposledy so mnou, teda zraz pred garazou okolo 8.30, prvy start medzi 11.00-12.00, druhy okolo 14.00. Zatial chcu Vlado a Palo. Kto dalsi ma zaujem?
Mili ziaci,
zajtra je zraz o 8.30 pred garazou a ideme na Haj. Zatial mam potvrdenu ucast Vlada, Pala, Laca, prida sa k nam Ivan, Vlado Vronka a dvaja novi zaujemcovia.
zajtra je zraz o 8.30 pred garazou a ideme na Haj. Zatial mam potvrdenu ucast Vlada, Pala, Laca, prida sa k nam Ivan, Vlado Vronka a dvaja novi zaujemcovia.
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Od minula je na rampe zlomena doska - diera. Ak ma niekto moznost vezmite vymenit . Sirka vojde max 11cm , dlzka 2,5m. Bola by hlupost, keby kvoli diere niekto spadol. Kriky pred startom uz tiez robia svoje. Za ostatne roky to tam Duri-sofer upravil. Minuly rok sme tam neboli - podrastlo.
Mili ziaci, trojdnovy meteogram konecne naznacil moznost lietania cez vikend. Este nemam doma vybavenu priepustku, ale predbezne sa mi zda, ze na nase lietanie by mohla byt vhodnejsia nedela. Zajtra popoludni samozrejme upresnim. S kym mozem ktory den pocitat?
jaraj, ak sa nebude dat tak nic neboj, my tvoji zverenci ta vyprosime od manzelky. ja sa hlasim na nedelu
atlasar <= vranar
Mili ziaci, priepustku mam, nedela aj dnes rano dava lepsi vystup, takze na 99% nedela. Zatial pocitam s Vladom, Palom, Danom, basileom, Stanom a Bobom. Zraz 8.30 pred garazou, odchod na Haj co najskor, aby sme v pohode zvladli po dva starty. Nezabudnite si komunikacne zariadenia (headsety a sluchadla k vysielacke), skrutkovac(Bobo), dostatok tekutin a dobru naladu. Budete ju pri slapani na Haj potrebovat 
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
NE, ne cosi... ne z priastavacky, ku kostolu vas hodi juro autom.. a od kostola to uz je brnkacka.
Juraj idem na vikend domov makat na plantaz.. pokusim sa to uhrat, tak aby som sa k vam pridal (ak nebude miesto tak bikom alebo inac.)
Aleebooo by som si pozical jednu deltu a si skocil.. uvidim
Juraj idem na vikend domov makat na plantaz.. pokusim sa to uhrat, tak aby som sa k vam pridal (ak nebude miesto tak bikom alebo inac.)
Aleebooo by som si pozical jednu deltu a si skocil.. uvidim
marian ale vies ako, uroda nepocka, pokazi sa - prezre!!!!
ale nie, pod nam to ukazat, dame sprint do kopca 
atlasar <= vranar
Mladým a nádejným žiakom ponúkam na zajtra (sobota) inštruktora na lietanie na Háji.
Podmienky: auto, ktoré vyvezie krídla na kopec (a dohodnúť si s Jurajom techniku na lietanie.)
Podmienky: auto, ktoré vyvezie krídla na kopec (a dohodnúť si s Jurajom techniku na lietanie.)