Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
idem, a zrejme pojdem len jednosmernou cestou (tam)
atlasar <= vranar
Mili ziaci, potvrdzujem zajtrajsi vycvik na Kamenickom hrade. Zraz o 9.00 pred garazou. Malo by sa lietat uz prevazne zhora. Zatial mam prislubenu ucast od Vlada, Pala, Dana, Basilea a Jana S. Peter C. na 50%. Mozno sa prida Vlado Vronka. Este niekto?
ja to skúsim
Juraj pockam na benzinke mier, ak by ale trebalo pridem aj hore. Ak by trebalo mam tam stale ten modry postroj a HMS karabiny a prilba je vo vaku,prosim nevyberat. Dik zajtra
atlasar <= vranar
Mili ziaci,
tento vikend vycvik nebude, pocasie sa tak rozhodlo
tento vikend vycvik nebude, pocasie sa tak rozhodlo
Mili ziaci, ak budete aspon piati, mozeme ist zajtra na Kamenicak a lietat a skladat a lietat...
Zraz predbezne o 9.00 pred garazou. Kto ide?
Zraz predbezne o 9.00 pred garazou. Kto ide?
Mili ziaci, chybicka se vloudila, neskoro som zistil, ze na zajtra nemame vyvozove auto, Pali ide na svadbu
(nie na vlastnu) Mam dovodne podozrenie, ze po tych dazdoch tam Daewoo jednoducho nevylezie. A bez Paliho Vas asi nebude 5 (zatial nahlaseni Vlado, Dano, basileo). Ak mi nieco napadne, dam to na stranku, pripadne Vas obtelefonujem. Zatial zajtrajsok rusim.
mali sme ist aspon zajta lietat, zem by bola preschnutejsia a ked nieco, tak by sme na rozcvicku potlacili s Danom
a poto svahovali na JV. skoda no 
atlasar <= vranar
Mili ziaci, v nedelu sluzim doma pri detoch a v sobotu bude fukat sever az sv. Teda v najlepsom pripade Kohut. Tajne dufam, ze sa nam pred dovolenkovym obdobim podari este nejaky vycvikovy den, aby ste od 1.8. mohli zacat lietat z Haja.