Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
ja som vikend v kezmarku, ale pridem tam, a ak by sa dalo tak by som siel potom s vami na aute do kosic..... uvidime kolko vas pojde.
atlasar <= vranar
Mili ziaci, stale to vyzera na nedelne lietanie. Zatial prihlaseni Vlado, Dano, Bobo, Jano, (dufam, ze aj Palo), basileo a mozno aj Peter C. Zajtra vecer dam presnejsie koordinaty.
ok juraj, ja ked tak premyslam potreboval by som zbalit aj bicygeľ, takze opravujem otazku, ak by ste mali cestou do KE miesto, vzali by ste mna aj mojho tatoša?
atlasar <= vranar
Daewoo zoberie
Mili ziaci, zraz zajtra rano pri garazi o 9.00. Dano moze cakat na Mieri. Smer Kamenicky hrad. Zatial ucast potvrdili: Dano, Vlado, Palo, Jano, Bobo, Basileo a Chefo ako asistent.
budem na Mieri
Naposledy upravil/-a Dano v Št Máj 31, 2012 4:42 pm, upravené celkom 1 krát.
ZK-1A
juraj prosim ta zoberte mi prilbu (red bull) , tazkze zajtra na hrade
atlasar <= vranar
Mili ziaci,
tento vikend nam fuka sv. vietor, na ktory mame iba Kohut. S velkou pravdepodobnostou si tam v sobotu pojdem zalietat. Na vycvik s vranou to nie je teren velmi idealny, ti, ktori ste tam boli, viete, o com hovorim. Ak by ale niekto chcel ist a dat si par startov, moze sa pridat, nebude to ale plnohodnotny vycvikovy den.
tento vikend nam fuka sv. vietor, na ktory mame iba Kohut. S velkou pravdepodobnostou si tam v sobotu pojdem zalietat. Na vycvik s vranou to nie je teren velmi idealny, ti, ktori ste tam boli, viete, o com hovorim. Ak by ale niekto chcel ist a dat si par startov, moze sa pridat, nebude to ale plnohodnotny vycvikovy den.
...
Naposledy upravil/-a Dano v Po Máj 28, 2012 8:13 pm, upravené celkom 2 krát.
ZK-1A
ved ja by som sa isiel posuchat aj na kohut, ale ako uz som bol informovany tak nedela nebude.
atlasar <= vranar
cez weekasi nic ako tak sledujem pocasie, alebo ma prist nejaka pofrontova zmena?
atlasar <= vranar
Mili ziaci, ak vycvik, tak len v nedelu. V sobotu nemozem. Aj tak treba vyckat na vyvoj pocasia a az zajtra zacneme tusit, co sa v nedelu bude diat.
Mili ziaci, na nedelu to vyzera velmi dobre na Kamenicky hrad. Kto ma zaujem?