Na štarte 11:15 pofukuje 6-8, ked skladame miestami aj viac. Obliekame po jednej, je to jedovité ale krásne mraky hovorie svoje.Idem prvý, dlho čakám na štarte, maďarské flery na štarte su na hov... mláti sa to zo strán, Ferdinand hovorí že to je dobré a ja že som nechcel štartovať. Po par minutach Laco, múdro, stavia sa pred kriaky a občas pohunde a roz povie že traz, aj mne sa to zdalo. Kopem do vrtule, štart je perfektný a hladký, ked sa nakopavam kope ma hrana kopca hore a hore. Ale nebolo to zadarmo, po chíli mi budik ukazuje do 30 km hodinových. Dosť veľa určite nie pre Ivanovho Atlasa ale dole ma nik nepočuje. Zariadil to ale Fero a ... Ivanko ešte príde tovoj čas tako ako prišiel na Norberta.
Potom sa nahaname s norom a striedavo točime. Pri druhom stupaku som predbejhol nora a po dotočení som volil smer MI ale nič ďalšie neprišlo. Som kus prekvapený s km ale super. Krídlo po natočení laminátu je kus do prava, tada sa vrátim ku prvomájovej konštalácii.
NOro po ohlásení v Snine mi vyrazil dych, tiež tým že mu pri zase dalšej stovke došli baterky.
Norko tie krasne lety maš zadosťučinenie za tie tvoje patalie so štartovaním. Toto ale nie je len krídlom, to je pilotom. Gratulácia veľká najväčšia.