O pol dvanástej keď Pišta nedvíha mobil v PL je už vo vzduchu prechádzam Levočou. PO dohovore telefónom s Edmondom a Andym padá Lendák a ide sa na Dubinu.
Parkujem pred Edmondom,
Nakladáme, srdečne sa naposledy dnes lúčime s Marekom. Keby ten jeho vedúci vedel...
Cesta cez Kvetnicu je OK, podľa propozícii Mariana a navigácie Edmonda.
Na štarte 2-6 m JV-J. Skladáme, o 13:30 sa obliekam. Edmond (máš dlhé meno budeš len Ed, s vetrom sa to nedá pomýliť a dúfam že v zmysle formátov SMS mi to nebudeš mať za zlé) filmuje a fotí.
Vo vzduchu to ide hore štandardne aj keď podľa očakávanie len do 1600, bublinky a nesúrodé stúpania. Po 16tej sa pridáva zo SNV Ivan. Stretáme sa pri Vikartovciach kde bol stupak dňa do 2500 m.
Budu hádam nejaké fotky. Tatry rušim lebo nikde tým smerom nie je žiadna chmarka a hore je S sice len 7 km ale ktohovie čo to Compeo napočítalo. letím smerom na juh pod mráčik, dava. Ale je len jediný. Bude fasa trojuholník, xcontest si šmákne. (sviňa, nešmákol si on to videl po svojom).
Komunikácia s vežou veľmi živá a frekventovaná. Je to super. PG ešte visia do večera ale mňa už "z môjho dobre nastaveného" laminátu bolia ruky. Pristávam skoro tak že až jeb... nem o zem. No, neviem to, ešte.
Super deň aj ked xc to má u mňa spočítané.