rogalisticky boh Vas skusa. V sobotu musime vsetci instruktori do Ziliny na teoreticke preskolenie. V nedelu strazim deti
Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci,
rogalisticky boh Vas skusa. V sobotu musime vsetci instruktori do Ziliny na teoreticke preskolenie. V nedelu strazim deti
Mili ziaci,
v nedelu sme s Marianom spojazdnili kanarika a prezreli sme dalsi prirastok do rogaloveho parku na vychodnom Slovensku. Nasi tazkotonaznici maju konecne kridlo, ktore ich bez problemov unesie.
Vola sa Polaris Gamma a je to trosku pokrocilejsi surodenec nasich Delt. Dufam, ze sa mi ho podari najblizsi vikend zaletiet.
v nedelu sme s Marianom spojazdnili kanarika a prezreli sme dalsi prirastok do rogaloveho parku na vychodnom Slovensku. Nasi tazkotonaznici maju konecne kridlo, ktore ich bez problemov unesie.
Vola sa Polaris Gamma a je to trosku pokrocilejsi surodenec nasich Delt. Dufam, ze sa mi ho podari najblizsi vikend zaletiet.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ak je to ta gamma, co doniesol jano z nemecka, tak ma porazi 
Presne ona. 
Chefo kto riskuje ma za troch
Bola tam super cena lebo od tohto jedineho kridla nemal nemec foto .... kua keby som vedel ze takto vyzera!
---
Naposledy upravil/-a Dano v Ne Sep 16, 2012 10:08 am, upravené celkom 2 krát.
ZK-1A
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
dost ma vytaca ako tu padaju cisla "len tolko a len tolko" , "toto bolo zadarmo a podobne".
Tento polaris stal sice "len" 80e, ale kolko bola cesta? slo sa primarne pren alebo je to len "privesok". Ivan ma tiez "len 100" ci kolko, ale kolko sa skladal na cestu?.. a keby siel sam len po jedno kridlo kolko by to asi stalo?
By som privital trocha reality.. Potom pride clovek na DHV a zrazu zisti, ze ked chce co potrebuje na nejake lepsie lietanie tak 1000e (v najlepsom) len tak fukne
(aj s cestou)
Tento polaris stal sice "len" 80e, ale kolko bola cesta? slo sa primarne pren alebo je to len "privesok". Ivan ma tiez "len 100" ci kolko, ale kolko sa skladal na cestu?.. a keby siel sam len po jedno kridlo kolko by to asi stalo?
By som privital trocha reality.. Potom pride clovek na DHV a zrazu zisti, ze ked chce co potrebuje na nejake lepsie lietanie tak 1000e (v najlepsom) len tak fukne
Marian, zachovaj pokoj... Je to na rozodnutí každého jednotlivca. Takéto "cenové chuťovky" sa na DHV očas vyskytnú, ale treba na to okamžite reagovať. A keď sa niekto rozhodne kúpiť krídlo "za 5euri", tak ešte treba zháňať dopravu tiež za "5evri". Trvá to potom celkom dlho, je to aj trochu adrenalínové... a ešte to môže dopadnúť aj tak, že skončí bez rogala a dá za to "10ewri". (zatiaľ sa to asi nikomu nestalo
)
Takže keď chce niekto krídlo za lacno, nech si ho pokojne kúpi.
A podľa mňa 1000 € je na seriózne krídlo málo... Od 1600 začínajú
Takže keď chce niekto krídlo za lacno, nech si ho pokojne kúpi.
A podľa mňa 1000 € je na seriózne krídlo málo... Od 1600 začínajú
Mili ziaci,
na nedelu mame iskierku nadeje, ze by sme mohli ist na Kamenicky hrad. Kto by mal zaujem?
na nedelu mame iskierku nadeje, ze by sme mohli ist na Kamenicky hrad. Kto by mal zaujem?
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Zatial pocasie vyzera genialne. Mozete somnou ratat.
Mili ziaci,
iskierka nadeje sa rozhorela na riadnu vatru a vsetko nasvedcuje tomu, ze zajtra na Kamenicaku sa bude vo velkom svahovat. Zatial ucast potvrdili Palo, Vlado, Dano a Chefo. Na to, aky dobry den by to mohol byt, mi este chyba par ludi do partie. Prosim, hlaste sa u sudruha Zincicu
10.48 Medzicasom ucast potvrdil aj Jano a Peter z VT. Zraz bude o 9.00 pri garazi. Opat pocitajte s palivovym priplatkom
iskierka nadeje sa rozhorela na riadnu vatru a vsetko nasvedcuje tomu, ze zajtra na Kamenicaku sa bude vo velkom svahovat. Zatial ucast potvrdili Palo, Vlado, Dano a Chefo. Na to, aky dobry den by to mohol byt, mi este chyba par ludi do partie. Prosim, hlaste sa u sudruha Zincicu
10.48 Medzicasom ucast potvrdil aj Jano a Peter z VT. Zraz bude o 9.00 pri garazi. Opat pocitajte s palivovym priplatkom
Juraj, mne sa to zial nehodi.... dufam ze aj na dalsi vikend bude letove pocasie. uzite si to
atlasar <= vranar
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Budem cakat ako vzdy pri tomto kurze v presove pri mhd.