Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Mili ziaci rogalisti,
na vikend hrozi pekne pocasie a mam vazny zamer vyrazit s Vami na Kamenicky hrad, aby ste si urobili prve vyskove lety. Rad by som dokonca s nieky posvahoval v tandeme. Predbezne mam priepustku na nedelu a asi by sme dali skory zraz okolo 8.30 s navratom az po zotmeni. S kym mozem pocitat na vycvik?
na vikend hrozi pekne pocasie a mam vazny zamer vyrazit s Vami na Kamenicky hrad, aby ste si urobili prve vyskove lety. Rad by som dokonca s nieky posvahoval v tandeme. Predbezne mam priepustku na nedelu a asi by sme dali skory zraz okolo 8.30 s navratom az po zotmeni. S kym mozem pocitat na vycvik?
-
blahoslaveny
- Dátum registrácie: Ut Júl 26, 2011 10:07 pm
mozes rat aj so mnou
aj ja chcem berte aj mňa
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj ak by to bolo v nedelu, tak by som sa pridal. VAkurat by to vyslo, ze by som mohol cakat o 9:35 v presove. Rovno by som asi vybavil aj jara a odovzdal mu ten zdroj na meteo.
V nedelu pridem aj ja
Pani rogalisti,
predpoved stale plati, vidim to na nedelu velmi optimisticky. Zatial evidujem 10 zaujemcov o vycvik a bude aj druhy instruktor - Marian. Uz sa tesim.
Chcem len poznamenat, ze vzhladom na vzdialenost od KE budem musiet uctovat nevelky palivovy priplatok (radsej to oznamujem vopred, aby ste neboli neprijemne prekvapeni)
predpoved stale plati, vidim to na nedelu velmi optimisticky. Zatial evidujem 10 zaujemcov o vycvik a bude aj druhy instruktor - Marian. Uz sa tesim.
Chcem len poznamenat, ze vzhladom na vzdialenost od KE budem musiet uctovat nevelky palivovy priplatok (radsej to oznamujem vopred, aby ste neboli neprijemne prekvapeni)
ODHLASUJEM sa
Behom týždňa som značne ochorel.
Behom týždňa som značne ochorel.
Naposledy upravil/-a Dano v So Mar 17, 2012 6:27 pm, upravené celkom 1 krát.
ZK-1A
mame nejake blizsie info ohladom stretnutia?
treba pristo pomoct ku garazi? ak nie, naskocim zase na benzinke Mier ak sa ide tadial
treba pristo pomoct ku garazi? ak nie, naskocim zase na benzinke Mier ak sa ide tadial
atlasar <= vranar
Basileo a martin 91, nemusite chodit ku garazi, zoberiem Vas na Mieri na OMV. Ostatni dojdite na 8.30 ku garazi, treba nakladat kridla
Chefa berieme v Presove...
Chefa berieme v Presove...
snad bude pocasie aj tento vikend a pre mna zamna, bolo by dobre ist aj sobotu aj v nedelu 
atlasar <= vranar
Mili ziaci,
predpoved na sobotu alebo nedelu dava mierny s. az sz. vietor. Teda Budimir. Vidim to ako idealnu prilezitost pre novacikov (basileo, Peter z MI, Peter z VT) na dalsie starty a pre pokrocilejsich (Dano, Martin 91, Mato) na prechod do lezacky. Blahoslaveny by mohol popracovat na svojom posramotenom sebavedomi a Bobo by mohol definitivne prejst na Deltu. Ak bude v nedelu skutocne fukat severozapad, tak by sme na Budimiri mohli vyuzit ten strmsi svah, ktory sme doteraz nevyskusali.
predpoved na sobotu alebo nedelu dava mierny s. az sz. vietor. Teda Budimir. Vidim to ako idealnu prilezitost pre novacikov (basileo, Peter z MI, Peter z VT) na dalsie starty a pre pokrocilejsich (Dano, Martin 91, Mato) na prechod do lezacky. Blahoslaveny by mohol popracovat na svojom posramotenom sebavedomi a Bobo by mohol definitivne prejst na Deltu. Ak bude v nedelu skutocne fukat severozapad, tak by sme na Budimiri mohli vyuzit ten strmsi svah, ktory sme doteraz nevyskusali.
super super, nech pocasie podrzi lebo este vcera rano aladin udaval zrazky. onesiem ukazat tu moju lezacku. juraj mam ese otazku, kamos tiez premyslal o Pg ale ako som mu rozpraval zazitky z nedele tak by si to isiel rad skusit. rozpraval len o zopar startoch, tak ci sa da nejak dohodnut aby to nebolo pocitane ako cely den, a verim ze ak by sa mo toto zapacilo viac ako PG tak na jesen mas noveho ziaka.
atlasar <= vranar