Power kity a ich konstrukcia / Ripstop Polyester, Ripstop Pa
Re: Ripstop Polyester
raf, tak ako sa dohodneme..... piatok rano odchadzam tak by som to vzal a pozrel co s tym
atlasar <= vranar
Odchádzaš odkiaľ kam?
Ak odchádzaš z Košíc môžem ti ho priniesť zajtra na klub.
Ak odchádzaš z Košíc môžem ti ho priniesť zajtra na klub.
ano idem domov do kezmarku (na navstevu), tam to pozriem......... ako sa dohodneme, nemam ani ponatia co stoji take kridlo. a mam otazku snurky to ma? alebo treba naviazovat nove? a dalsia otazka, tie spondne uzle ktore su nejakym patentom pripnute k sedacke sluzia iba ako uvez a ma to po stranach dalsie dva lanka na riadenie? alebo ako to ma riesene PG? dik
atlasar <= vranar
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak. Ja by som dal volne konce spolu a urobil z nich hl. zaves a namiesto riadiciek dal hrazdu - riadicky by boli na konci. Riadicky ti stahuju celu zadnu odtokovku, takze ked povolis kridlo leti, ked pritiahnes robi vztlak. Obavam sa ale, ze to take jednoduche nebude a bude sa treba pohrat aj s vyviazanim plachty ako takej - sklon a pod. Inak mam jedno vyukove video s PG a tam tipek ukazuje ako sa da s PG pekne kitovat, splhat sikmo po vetre na duny a pod.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Profi hrazda doma,alebo ako usetrit 100 ecok .. http://www.trucknut.co.uk/Repower%20bar.html
A estek tomu vyviazaniu..vola sa to Adjustin Angle of Attact (AAA) http://www.trucknut.co.uk/manuals/bladeiv_tripleA.pdf
A estek tomu vyviazaniu..vola sa to Adjustin Angle of Attact (AAA) http://www.trucknut.co.uk/manuals/bladeiv_tripleA.pdf
chalani toto sa zide dik, ak viete o nejakych videach alebo nakresoch kde je zobrazene viazanie pg tak aj to by sa hodilo
atlasar <= vranar
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Vyskusaj v tychto homemade projektoch. Je to ale vyviazanie kitov. http://www.kiteplans.org/cat_3/sub_33/
Tak sme dohodnutí, zajtra ho donesiem na klub.
Je to kompletný PG klzák vyviazaný s kompletnou galériou a zakončený popruhmi s brzdičkami.
Neviem či tá otázka o cene bola pre mňa.
Ale ak áno, písal som, že ho darujem na vedecké účely ....
Občas bývam filantrop!

tak zajtra na klube.
Je to kompletný PG klzák vyviazaný s kompletnou galériou a zakončený popruhmi s brzdičkami.
Neviem či tá otázka o cene bola pre mňa.
Ale ak áno, písal som, že ho darujem na vedecké účely ....
Občas bývam filantrop!
tak zajtra na klube.
určite ma nájdeš, asi tam budem jediný s padákom! 
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Vas tu zakazem
vreckovky sklonovat na trubkarskom fore, strasneeeee
rafa najdes zaveseneho pred gazdovskou na tom padaku na najblizsom strome 
Laminar 13 R ...
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Ivan, si to tam napisal ako na vystrahu keby ho tam povesili rogalisti
:D
tak to bude zaujimave. raf pride, rozlozi pg a rogalisti to neznesu tak ho zavesia na strom
raf bbudes tam ako motyl v kukle. mam este otazku pre skusenych, ak sa zatiahne napr pravy popruh ktory vedie vyvez, tak co spravi kridlo, tiez zacne tocit do prava?
atlasar <= vranar
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V podstate ano, ten popruh sa vola volny koniec, a pripevnuje sa do sedacky. Kazdy na jednu stranu. PG sa da riadit aj naklananim v sedacke, tj akoby stahovanim volnych koncov. Takto toci PG plochu zatacku - okolo zvislej osy, s mensim opadanim. Potom je este na kazdej str. riadicka-brzda. ta sposobuje pri toceni zabrzdenie danej strany, Druha sa teda tlaci dopredu, pricom sa cely PG natoci trocha akoby nabezkou k zemi. Ak jednu stiahnes uplne + naklon = spirala. Snad som to dobre napisal.
PS>Pre mna je podstatne, ze to zatoci - bud plocho, alebo ostrejsie, nezaujma ma ako to presne funguje
PS>Pre mna je podstatne, ze to zatoci - bud plocho, alebo ostrejsie, nezaujma ma ako to presne funguje