Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
Užívateľov profilový obrázok
jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kniha navstev

Príspevok od užívateľa jaro »

Neviem či sledujete ale je to neskutočne. V AUS lietaju sice po vetre ale čísla sú neuveriteľné. Atilovi ide zase karta.
http://www.forbesflatlands.com/results- ... sults_open

Laco
Dátum registrácie: Po Sep 24, 2007 5:35 pm

Príspevok od užívateľa Laco »

Takže len pre upresnenie, na Budimíri okolo 11.00. Dúfam že sa na kopci pomestíme a rozmýšľam, či by sme nemali rezervovať miesto v krčme.

basileo
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm

Príspevok od užívateľa basileo »

my prideme rovno na Budimir cca ako pises o 11 00 . Poprosim vziat pre mna nejaku JAWA prilbu a sedačku. vdaka
atlasar <= vranar

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Sledujeme Jaro, sledujeme. Ale aj ine sledujeme :wink: . Vies, zima je dlhaaaaaaa tak aspon snivam http://www.vololiberomontecucco.it/vlmc ... w=featured" onclick="window.open(this.href);return false;

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

basileo napísal:my prideme rovno na Budimir cca ako pises o 11 00 . Poprosim vziat pre mna nejaku JAWA prilbu a sedačku. vdaka
to kedy sa zaviedlo to pravidlo, ze stari piloti budu robit nosicov techniky mladym šracom co sa sotva ukazu na kopci???
CO su to za moresy: "chlapci vy mi to zbalte doneste postavte odneste odlozte a ja si pridem skocit.. a ked mi bude zima, tak sa zbalim a pojdem si spokojne dom"!!!
elementarna vec z vycviku je: prist zobrat si co budem pouzivat, skotrolovat si vybavenie a p letovom dni ho osobne na to iste miesto do garaze vratit.

jaro
Kontaktovať užívateľa:

Edko, nepochybujem o tebe, ty si úredsa staly fanda HUN chalanov. Darmo, ten Atila sa to na tej Kralovke dobre naučil, teraz im to dáva.
Ale na MC su len stare veci co si tým myslel? Ved ja som tam nebol .. :D

basileo
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm

Príspevok od užívateľa basileo »

Marian ospravedlnujem sa, ale nestihnem prist do garaže. Dobre vies ze ak by sa dalo tak by som bol rano pred ňou v pozore. Mam este pred tym iny program a preto stihnem kololo 11 dobehnut na Budimmir. Naspat pojdem uz do garaže pomocť.
atlasar <= vranar

Ivan
Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2008 8:17 am

Príspevok od užívateľa Ivan »

Klubuje dnes niekto? (Mozem doniest postroj + karabinu + rukavice klubove ak by to vedel niekto zobrat do garage)
Laminar 13 R ...

Laco

áno, klub u pažravca.

Edmond PP
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 5:29 pm

Príspevok od užívateľa Edmond PP »

Pripomienka pre majiteľov telekomunikačnej licencie na prevádzku leteckej RS - do 15.1. je potrebné zaplatiť poplatok 9,00 eur na rok 2015.
:-)
Thalhofer GT
Bautek Fizz

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Dnes som dostal z LAA pozvanku na Valne zhromazdenie do ZA. Takze ak to niekto v KE rata a organizuje tak sa hlasim ze idem aj ja. V pripade potreby viem poskytnut svoje auto pre 6+1 ludi.

jaro
Kontaktovať užívateľa:

Edmond PP napísal:Pripomienka pre majiteľov telekomunikačnej licencie na prevádzku leteckej RS - do 15.1. je potrebné zaplatiť poplatok 9,00 eur na rok 2015.
Len polovicu plus 0,96 za volačku. Ja som to takto pochopil.
viewtopic.php?f=20&t=197&p=27546#p27546

katka
Dátum registrácie: So Apr 19, 2014 10:59 am

Príspevok od užívateľa katka »

Pozdravujem a bozkavam a vsetko naj naj do noveho roku prajem!!! ... este v Salzburgu nelietam ale coskoro budem ... je tu pekny team letcov a pozyvam na nejake tie alpske kopceky :D

Edmond PP
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 5:29 pm

Príspevok od užívateľa Edmond PP »

jaro napísal:
Edmond PP napísal:Pripomienka pre majiteľov telekomunikačnej licencie na prevádzku leteckej RS - do 15.1. je potrebné zaplatiť poplatok 9,00 eur na rok 2015.
Len polovicu plus 0,96 za volačku. Ja som to takto pochopil.
viewtopic.php?f=20&t=197&p=27546#p27546
Zle si to pochopil!
Plná suma je 18,00 eur/rok; pre používanie RS na súkromné účely je zľava 50% - teda 9 eur (bez toho poplatku 0,96 eur pre tých, ktorí už volací znak majú pridelený a bez poplatku 6,5 eur za prihlásenie RS ak už RS tiež majú prihlásenú).
Je to tam napísanie.
Prílohy
Platenie%20rdst%20na%20TelUrad  orez.jpg
Thalhofer GT
Bautek Fizz

Laco

Konečne to tu ožíva... :lol:
Ja by som súhlasil s Jarom. Tých 4,50 eur je podľa mňa v poriadku, - od 1.mája do 30.októbra. Načo platiť za mesiace v ktorých sa nelieta.

A na stránke úradu máš jasne napísané:

Letecká pohyblivá služba a plavebná pohyblivá služba Úhrada za frekvencie a identifikačný znak je ustanovená pre stanice leteckej pohyblivej služby a stanice plavebnej pohyblivej služby, a to za hlavný vysielač pri výkone zariadenia:
a) do 5 W vrátane 1,50 eura, ...

Úhrada je mesačná.
Poznámka: Pre stanice leteckej pohyblivej služby alebo stanice plavebnej pohyblivej služby používané na súkromné účely je úhrada vo výške 50 % celkovej úhrady; použitie stanice na súkromné účely sa preukazuje čestným vyhlásením žiadateľa.

Napísať odpoveď