Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012
Ja čakam na mieri pri benzinke.
A beriete aj Tecmu na tandem?
A beriete aj Tecmu na tandem?
ZK-1A
Dano, mozem ju zobrat, na Daewoo sa zmesti.
Laco, vikend sa sice chysta, ale s velkou pravdepodobnostou budem musiet v sobotu do Ziliny, v nedelu je silny vietor, ale na utorok 1.maja by to mohlo byt realne, aspon teda pre tych menej pokrocilych: Ty, Petrovia z vychodu, blahoslaveny, Dano a Martin91. Tam by som videl realne Ladu alebo aj Kamenicky hrad. Zavisi to od skladby zaujemcov. ked bude viac pokrocilych, ideme na Kamenicak, ked viac zaciatocnikov, asi Lada. V pondelok pridam info o aktualnom vyvoji situacie.
Milí ziaci,
zajtrajsie pocasie bude presne take, akeho som sa uz v zime obaval: na vycvikovych kopcoch slaby vietor z roznych, najcastejsie nevhodnych smerov, plus velmi dobre termicke podmienky, co vycviku vobec nesvedci. Na Kamenicak to je dobre dnes, to sme ale v praci, prip, v skole. Takze zajtra nic
Ale Dano by si mohol na zajtrajsi podvecer rezervovat cas na udrzbu svojej Vrany plus doladime Atlas, ktory som doniesol zo Ziliny.
zajtrajsie pocasie bude presne take, akeho som sa uz v zime obaval: na vycvikovych kopcoch slaby vietor z roznych, najcastejsie nevhodnych smerov, plus velmi dobre termicke podmienky, co vycviku vobec nesvedci. Na Kamenicak to je dobre dnes, to sme ale v praci, prip, v skole. Takze zajtra nic
Ale Dano by si mohol na zajtrajsi podvecer rezervovat cas na udrzbu svojej Vrany plus doladime Atlas, ktory som doniesol zo Ziliny.
Mili ziaci.
Najprv nieco na motivaciu, myslim prilozene fotky zo vcerajsieho dna. Chefo letel prvy raz zo skutocne velkeho kopca - prevysenie 600m. Zabralo mu to nejakych 15 vycvikovych dni, ale treba podotknut, ze mu to ide dobre. Preto som si dovolil pustit ho v silnych termickych podmienkach. A plus urobil som pre Vas (ale nie celkom chtiac
) fotky z Kamenicaku. Doletel som tam z Bukovca po tom, com sa sa nechytil na vrchoch severne od neho. Chytil som tam este jeden stupak, ale po asi 400 m som ho stratil a nakoniec som sa rozhodol pristat, aby som si zorganizoval zvoz.
Existuje urcita mala sanca, ze by sme v sobotu mohli ist na Kamenicak. Musime vyckat na hlasenie o mnozstve zrazok. Sem-tam nejaka kvapka neskodi, ale mierny dazd uz ano. Budem to sledovat
Najprv nieco na motivaciu, myslim prilozene fotky zo vcerajsieho dna. Chefo letel prvy raz zo skutocne velkeho kopca - prevysenie 600m. Zabralo mu to nejakych 15 vycvikovych dni, ale treba podotknut, ze mu to ide dobre. Preto som si dovolil pustit ho v silnych termickych podmienkach. A plus urobil som pre Vas (ale nie celkom chtiac
Existuje urcita mala sanca, ze by sme v sobotu mohli ist na Kamenicak. Musime vyckat na hlasenie o mnozstve zrazok. Sem-tam nejaka kvapka neskodi, ale mierny dazd uz ano. Budem to sledovat
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tie fotky su bohovske
..Juraj este raz diky za super den. Nabuduce uz berem aj vario
Fero tam vzadu vyzera ako UFO 
Mili ziaci, na sobotu to vyzera nadejne, dokonca by sa dal vycvik rozdelit do dvoch casti, najprv na Ladu, kde bude spociatku slabsi vietor, s neskorsim presunom na Kamenicak, kde by si ti pokrocilejsi skocili zhora. Kto sa hlasi?
Kameničák by nebol zlý keby nepršalo a fučalo do 6-7m/s ..... 
Hm, praveze na Kamenicaku predbezne prsat nema, skor na tej Lade. Nic to nemeni na skutocnosti, ze tu mame plan, ktory sa pokusime dodrzat. Treba vyuzit kazdy den, ktory mame k dispozicii, pretoze vycvikova sezona pomaly konci
Počkám na zajtrajšieho Aladína Kamenického ... ten JV-V-JV by bol super ....
Mili ziaci, stale plati, ze chceme ist zajtra lietat. Kedze predpoved pocasia je dost rozporuplna, konecne rozhodnutie padne zajtra rano o 8.00. Predbezne evidujem tychto zaujemcov: Vlado a Mato z HN, Bobo, Dano, Peter C a Ivan. Ak by to vyslo, zraz bude pri garazi o 10.30.