Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Hm, Ivan, zajtra maximalne tak zletak z Haja (alebo aj z hociktoreho ineho kopca), aj to s rizikom nizkej oblacnosti a s istotou blata na planine. Jedine ak prehovoris Mariana na pesi vystup. Ale aj to by som si najprv overil stav tej nizkej oblacnosti pri Turni. Uz je jednoducho november a tie statistiky su neuprosne. Zvycajne medzi zaciatkom novembra a koncom februara okrem vycviku na malych kopcoch lietame len vynimocne (ale dam Ti jeden tip: Lanzarote, prihlas sa Mirovi Pavelkovi a aj vyjde pocasie, polietas za tyzden viac, ako tu za cely rok)
Atos - nehoda
Totálne zlý štart http://www.youtube.com/watch?v=KLaCT0hy3Dg
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Atos - nehoda
a co urobil zleHlebasko napísal:Totálne zlý štart
zajtra haj, kapus, dubina ?
to Braňo: ja som pocasie pozeral uz na obed a aj teraz vecer a najlepsie podla predpovede bude Baske(nizsi start-Dubina,koli JV smeru vetra) alebo Cihoc .
Bohuzial mam zajtra doma neodkladnu pracu, a tak na 99% nepôjdem a nezazehnam moj absťák.
Skus Ĺ kutimu zavolať.
No buduci cely tyzden mam volno a pockam si na spravny vetrík.
Bohuzial mam zajtra doma neodkladnu pracu, a tak na 99% nepôjdem a nezazehnam moj absťák.
Skus Ĺ kutimu zavolať.
No buduci cely tyzden mam volno a pockam si na spravny vetrík.
Minule som stretol známeho (meno z taktických dôvodov neprezradím) zo starej rogallistickej partie, ktorý sa za oných čiac popri lietaní venoval aj fotenie a filmovaniu. Pri každej rogallistickej akcii čo-to nafotil , alebo nafilmoval. Teraz to modernou technikou dáva dokopy na CD. Toho materiálu má naozaj veĽa. Verím, že to dokončí čím skôr a v profesionálnej kvalite. VeĽmi sa na jeho prácu teším!
Bude to vlastne ucelená obrazová história začiatkov lietania na Slovensku. Popravde povedané - naozaj záslužný počin. Ak Juraj "došolícha" a dá na stránku deltaklubu to, čo som mu navrhol t.r., tak po zhromaždení textových spomienok od starých harcovníkov, môže byť z toho jeden fantastický materiál pre súčasnú i budúcu generáciu pilotov ZL.
Otázka pre Juraja - ako si na tom s tým mustrom? Akosi to zaspalo! Je najvyšší čas hodiť to "do pĽacu". Prichádzajú krátke zimné dni a dlhé večery - rogallistická uhorková sezóna - vhodný čas na spomienky a na písanie histórie.
Bude to vlastne ucelená obrazová história začiatkov lietania na Slovensku. Popravde povedané - naozaj záslužný počin. Ak Juraj "došolícha" a dá na stránku deltaklubu to, čo som mu navrhol t.r., tak po zhromaždení textových spomienok od starých harcovníkov, môže byť z toho jeden fantastický materiál pre súčasnú i budúcu generáciu pilotov ZL.
Otázka pre Juraja - ako si na tom s tým mustrom? Akosi to zaspalo! Je najvyšší čas hodiť to "do pĽacu". Prichádzajú krátke zimné dni a dlhé večery - rogallistická uhorková sezóna - vhodný čas na spomienky a na písanie histórie.