Kniha navstev
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
prepac, myslel som ze to zoberes sportovo. nebol som ani v SZM a to by si si mohol overit
. keby si po nociach na tom PC pozrel aspon pocasie...
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci, neviem o čom točíte, ale to čo fajčíte musí byť naozaj dobré 
Jaaj Miso, Ty prepac, ja som to zobral sportovo. (ved to ze chodim neskoro spat je kazdemu jasne...
)
A to ze som teba, zaryteho odporcu vsetkych rezimov, organizacii, zdruzeni ... prirovnal k "detektivovi" estebe, tak to som ani omylom nemohol mysliet vazne

Pocasie sa mi paci, ale do konca tyzdna este urcite nebudem schopny ist niekam von
Pegas, ked budes dobry, dostanes potiahnut.
Marian, ked mas pocit, ze tieto diskusie nesuvisia s lietanim, kludne zacni mazat.
Od zajtra sa dufam zacnem plynulo radit do pracovneho procesu, tak asi tu budem menej "tliachat".
A to ze som teba, zaryteho odporcu vsetkych rezimov, organizacii, zdruzeni ... prirovnal k "detektivovi" estebe, tak to som ani omylom nemohol mysliet vazne
Pocasie sa mi paci, ale do konca tyzdna este urcite nebudem schopny ist niekam von
Pegas, ked budes dobry, dostanes potiahnut.
Marian, ked mas pocit, ze tieto diskusie nesuvisia s lietanim, kludne zacni mazat.
Od zajtra sa dufam zacnem plynulo radit do pracovneho procesu, tak asi tu budem menej "tliachat".
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Toto je obycajna kniha navstev, piste co chcete, aj somariny... Uz sme sa raz bavili o tom ci to premazat alebo nie nakoniec to ostalo ze nechame tak. keby nahodou treba nieco dozadu vyhrabat..
V statnych sekciach by mal byt poriadok tu nemusi
.
V statnych sekciach by mal byt poriadok tu nemusi
V madarsku maju v januári 23/24 vikend venovany bezpecnosti pri lietani.
Registracia je od 9 órától regisztráció
9,30 otvorenie
od 10 planovane prednasky o bezpecnosti zavesneho lietania pre rogalistomórától, kontrola techniky padackarov + prebalovanie zalozakov, pricom budu spolupracovat aj pozvany hostia, prednasajuci.
13:00 obed
14 az 18-ig pokracovanie poobednajsieho programu
od 19:00 vecer pri vine, ochutnavka vin
Január 24-én
9 óra zaciatok
9 30-tól prednasky pre padackarov a sucastne kontrola rogalistickej vystroje a prislusenstva a vone konzultacie s pozvanymi hostami. Prebalovanie zlozakov.
12.30 ebéd
13.30 Kézi Gábor és Takács Pál premietanie acro filmu, konzultácie a sucastne objasnenie podmienok pre pilotnu skusku B z bezp. a vedomostneho hladiska.
17 hod zaver
Zahranicny prednasajuci:
A német DHV padackarsky a rogalisticky technici a test piloti z DHV
Rakusky rogalista, instruktor c.1 v akrobacii , Klaus Nössler
ktory mimichodom vyraba aj postroje.
Manfred Ruhmer viacnasobny MS a ME.
Viac info na http://bse.hupont.hu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dajte mi vediet cim skor kto chce ist aby som mohol poslat prihlasky a zistit ci sa nieco plati, kolko stoji ubyt atd...
Registracia je od 9 órától regisztráció
9,30 otvorenie
od 10 planovane prednasky o bezpecnosti zavesneho lietania pre rogalistomórától, kontrola techniky padackarov + prebalovanie zalozakov, pricom budu spolupracovat aj pozvany hostia, prednasajuci.
13:00 obed
14 az 18-ig pokracovanie poobednajsieho programu
od 19:00 vecer pri vine, ochutnavka vin
Január 24-én
9 óra zaciatok
9 30-tól prednasky pre padackarov a sucastne kontrola rogalistickej vystroje a prislusenstva a vone konzultacie s pozvanymi hostami. Prebalovanie zlozakov.
12.30 ebéd
13.30 Kézi Gábor és Takács Pál premietanie acro filmu, konzultácie a sucastne objasnenie podmienok pre pilotnu skusku B z bezp. a vedomostneho hladiska.
17 hod zaver
Zahranicny prednasajuci:
A német DHV padackarsky a rogalisticky technici a test piloti z DHV
Rakusky rogalista, instruktor c.1 v akrobacii , Klaus Nössler
ktory mimichodom vyraba aj postroje.
Manfred Ruhmer viacnasobny MS a ME.
Viac info na http://bse.hupont.hu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dajte mi vediet cim skor kto chce ist aby som mohol poslat prihlasky a zistit ci sa nieco plati, kolko stoji ubyt atd...
Edo! Zabudol si na registracny poplatok, Je v cene aj rychlokurz madarciny?
Juraj! Dalsie info poskytnem co najskor. Zatial ma zaujimalo kto by mal zaujem ist, lebo sa mam pytali madari ci pride aj niekto od nas. Poslal som im mail s dalsimi otazkami a jednou z nich bola aj vyska reg. poplatku. Myslim si ze rychlokurz madarciny nebude potrebny kedze chlapi z DHV ani Manfred ruhmer nebude prednasat po madarsky. Myslim si ze aj madarsky prednasajuci budu tocit po angl. To posledne vsak budem mat potvrdene az neskor, ako som uz spominal.
Tesim sa na dalsie otazky ktore mozem preposlat madarskym organizatorom.
Tesim sa na dalsie otazky ktore mozem preposlat madarskym organizatorom.
Bude medzi nimi niekedy aj slovak? Co ty na to Ivan NAY???
http://www.moyes.com.au/peopledetail.as ... =TeamMoyes" onclick="window.open(this.href);return false;
8 sutazny den vo Forbes sa Balazovi udiala zaujimava vec. Pisem to trochu neskoro ale predsa len vyberam z jeho suhrnu sutazneho dna:
Tak dnes sa udialo nieco zaujimave. Jeden zasraty orol mi rozobral kridlo. 5x na mna zautocil a na oboch kridlach mi zanechal spust dobrych 5dm2. Zajtra si mozem pekne privstat a lepit...
....avsak prisiel velky vtak a ten mi toho nadelil. Bud odidem z jeho reviru a pristanem a potom ma uz mozno nebude prenasledovat, alebo sa zodvihnem a popri tom jednu-dve utrzim. Nastastie som nevidel sposobenu skodu na plachte (vtedy by som urcite ihned odisiel). Utocil do 1500 m, potom som ho uz az tak nezaujimal a tak kruzil a naberal vysku so mnou.
Jeden taky "dobytok" ma cca 25kg, cez 3m rozpatie kridel, nohy ma asi 1,5x dlhsie ako su moje ruky a su dobre vyzbrojene pazurami. A tie jeho zasrate pazury su zlte. A prileti k tebe celkom blizko. Aj sa z neho pos....s. Hlavne vtedy ked na teba pada zhora so zavretymi kridlami a rozovretymi pazurami. Problem je ten, ze za uplynulych jeden a pol miliona rokov sa mu do programu zapisalo ,ze vo vzduch nie je nic take, co je silnejsie ako on. Preto zautoci na vsetko co sa dostane do jeho reviru a ten kto sa nepoberie kade lahsie na to doplati. Na jeho obhajobu vsak musim uviest ze mi dal dopredu vediet. Strasne skriekal. A az potom zautocil....
Az ked som sa zbavil toho pozieraca oviec, zacalo sa mi lepsie darit a aj pocasie sa urobilo......
Tak dnes sa udialo nieco zaujimave. Jeden zasraty orol mi rozobral kridlo. 5x na mna zautocil a na oboch kridlach mi zanechal spust dobrych 5dm2. Zajtra si mozem pekne privstat a lepit...
....avsak prisiel velky vtak a ten mi toho nadelil. Bud odidem z jeho reviru a pristanem a potom ma uz mozno nebude prenasledovat, alebo sa zodvihnem a popri tom jednu-dve utrzim. Nastastie som nevidel sposobenu skodu na plachte (vtedy by som urcite ihned odisiel). Utocil do 1500 m, potom som ho uz az tak nezaujimal a tak kruzil a naberal vysku so mnou.
Jeden taky "dobytok" ma cca 25kg, cez 3m rozpatie kridel, nohy ma asi 1,5x dlhsie ako su moje ruky a su dobre vyzbrojene pazurami. A tie jeho zasrate pazury su zlte. A prileti k tebe celkom blizko. Aj sa z neho pos....s. Hlavne vtedy ked na teba pada zhora so zavretymi kridlami a rozovretymi pazurami. Problem je ten, ze za uplynulych jeden a pol miliona rokov sa mu do programu zapisalo ,ze vo vzduch nie je nic take, co je silnejsie ako on. Preto zautoci na vsetko co sa dostane do jeho reviru a ten kto sa nepoberie kade lahsie na to doplati. Na jeho obhajobu vsak musim uviest ze mi dal dopredu vediet. Strasne skriekal. A az potom zautocil....
Az ked som sa zbavil toho pozieraca oviec, zacalo sa mi lepsie darit a aj pocasie sa urobilo......
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Uz som sa ich na to davno pytal ze ako stat sucastou teamu moyes alebo tzv moyes boysom (chlapcom) napisali mi ze staci si kupit kridlo moyes.eduardo napísal:Bude medzi nimi niekedy aj slovak? Co ty na to Ivan NAY???http://www.moyes.com.au/peopledetail.as ... =TeamMoyes" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ivan ale to musíš mať aj nejaké deti, inak to naplatí to si si nevšmol?
takze dnes je klub este po starom?juraj napísal: Kde bude vo stvrtok klub? Gazdovska je do 1.2. zatvorena. Mne sa mari, ze priamo oproti konovi Ardovi na Zvonarskej je jedna kaviaren, skusim na nu do stvrtka mrknut, ci by nemohla sluzit ako nudzovka
Laminar 13 R ...
Klub nie je po starom, lebo stary klub je do 1.2. uzavrety. Navrhujem stretnutie pri konovi Ardovi na Zvonarskej a prvi dvaja, ktori sa tam stretnu, zajdu do Cierneho orla alebo do inej vhodnej krcmy v bezprostrednej blizkosti a zavolaju mi, kde su. Vsetci ostatni budu volat mne. Ja tiez pridem okolo 18.30-19.00
Uz je na svete novy AEROS zachranny padak. Cena: 390 Euro (OK34) kto by mal zaujem nech da cim skor vediet aby sa to zmestilo este do tejto objednavky.
Kto chce nejake vecicky na Moyesa nech da bleskurychlo vediet. Madari sa vracaju domov a prave su vo fabrike u Moyesa a maju tam nejaky "vypredaj"
Mozu zobrat len obmedzene mnozstvo a velkost, resp. co sa im zmesti do truhli ku kridlam.