Jaro, Gaspi moze z KE zobrat okrem seba este 4 ludi (kridla doveziem s Daewom) a ja z Telgartu na prvy vyvoz mozem nalozit okrem seba 4 ludi. Stale mi to vychadza na kapacitu 9 ludi na dve auta. A tolki, pokial viem, zatial nie sme.
Inak, aby sme to vsetko stihli, prve auto by malo vyrazat okolo 8.30, ja s Daewom okolo 9.00. Mali by sme byt vsetci na KH do 12.00 aby sme okolo 13.00 mohli startovat
Edmond PP napísal:... Ak by si stúpal nad vertikálnu hranicu TMA
To sa mi stalo iba raz, keď som nedopatrením prestúpal hornú hranicu TMA Montpellier vo Francúzsku - letel som v 4100 m a pod sebou som videl dopravák. Našťastie to bolo počas súťaže, takže tam bol asi nejaký NOTAM (ale to neviem isto).
Keď to tak počítam, tak TMA Poprad siaha do 4100 m (QNH 1013 hPa), a prevodná výška je v 3050 m (skutočné QNH). Tá prevodná výška je rovnaká na celom Slovensku?
Pretože je vás tak veĽa a máme iba jednu povolenku, stáva sa z toho logistický problém. Pôjdeme troma autami (2x z Košíc, 1x z Prešova). Cesta z Košíc na pristávačku pod Ĺ umiacom je 134 km a 2:00'. Z Prešova je to síce iba 112 km, ale zdržíte sa pri prekladaní krídel. Vývoz od pristávačky na KráĽovu hoĽu je 13.3km a 20'. Autá sa musia hore zdržať len veĽmi krátko (5' na vyloženie), aby sme to stihli. Cesta aj s vývozom bude stáť 9 až 12 EUR na pilota (zajtra to s Jurajom spočítame presne).
Takže plán je takýto:
1. posádka môjho Forestera: ja, RoboM, MajoD, Laco + 3 krídla
zraz pri garáži: 8:00
odchod: 8:10
pristávačka: 10:10
štartovisko: 10:30
späť na pristávačke: 10:55
2. posádka z Prešova: JaroS, PeťoB, JaroM, JanoL, MarekD
zraz pri garáži: 8:45
odchod: 8:55
pristávačka: 10:55
štartovisko: 11:15
späť na pristávačke: 11:40
3. posádka Dejva: Juraj s rodinou, Vlado Vronka, ?? + krídlo pre mňa a Peťa Benka, pod kopcom priberajú mňa
zraz pri garáži: 9:30
odchod: 9:40
pristávačka: 11:40
štartovisko: 12:00
Náklady Košičanov rozvrhneme s Jurajom podĽa skutočného počtu pilotov (Vlado zatiaĽ nie je istý, možno by šiel MišoG, keď sa pozrie na počasie).