Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Už som to rozlúskol. Idem robiť niečo užitočné. 
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra asi po 14tej by som vyrazil na Bučie, Dubinu alebo Lendak. Skôr nemôžem. Ale má to byť až do neskorého večera.
Vyhráva zatial Dubina aj keď neviem či sa tam po dnešných lejakoch dostanem.
Vyhráva zatial Dubina aj keď neviem či sa tam po dnešných lejakoch dostanem.
Hm, vo vyšších hladinách dosť fučí. Aj v Lendaku - tam by to chcelo umelé osvetlenie. Večerné svahovanie na Kráľovej holi? To som už dho nezažil
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Tu fučí a Straník je uplne kľudný. Dole.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Nikde som nebol lebo som sa z roboty včas nedostal.
Na porazenie s tým počasím, už som plánoval na víkend aspoň poskákanie so žiakmi, ale silný vietor a hrozba búrok ma znovu stopli. 
Keby zajtra neprsalo, isiel by som na Jamnik alebo Bukovu Horku.
A Babie?
Jamnik potrebuje východný a Bukova Hôrka severovýchodný vietor, nič z toho podľa predpovedí Aladina v daných miestach nehrozí. Ešte tak dopoludnia na Baldovciach. Tam asi treba zobrať kosu.
Windy dáva sv. vietor, meteoblue skôr severný. Všetci naznačujú pomerne veľa prehánok
Na Bukovu aj Jamnik je pristup autom az pod (a na) kopec. Na Bukovej Hore je teraz vycisteny kopcek so startovackou "Predne Bandovce".
Baldovce by zajtra mohli vyjst. Uvidime podla vecernej a zajtra rannej predpovede. (vezmeme kosaky)
Baldovce by zajtra mohli vyjst. Uvidime podla vecernej a zajtra rannej predpovede. (vezmeme kosaky)
Asi pôjdem do Baldoviec. Do 14.00 by ani nemalo pršať. Beriem kosu.
Zajtra ak predpoved vyjde, by mali byt dobre Baldovce. Chcem vyrazit kratko poobede z PO. startovat kolo 16-17tej.