Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Som bol v sobotu na turistiku a končil som na Hájskej Planine a schádzal do Hája. To kedy tam zmizol ten les v okolí Salaša?
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja pamatam ešte z vlani.
a chčije a chčije a chčije 
No, mám taký pocit, že nám s novými opatreniami definitívne skončila sezóna
Ale ešte vždy je to lepšie, než ju končiť ako Marek Gaži: https://www.ate.sk/sk/aktuality/paragla ... -vrtulnik/
Ale ešte vždy je to lepšie, než ju končiť ako Marek Gaži: https://www.ate.sk/sk/aktuality/paragla ... -vrtulnik/
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
No co banda? Ako cipovanie?
Mne telo cip neprijalo, negativny

Mne telo cip neprijalo, negativny
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Skús sa postaviť bližšie k 5G vysielaču a počkaj kým americké lietadlo pustí na teba chemtrejls a možno to ešte s tým čipom rozchodíš. Zvykne to zabrať. Ak predsa nie, tak lajkni ľubovoľný Blahov príspevok a vtedy to je naisto - ale to je tvrdý reset. Vymaže ti to všetky zozbierané data v čipe.
A ked ani to nepomoze, tak skus:
Dva diely Borovicky s dvoma dielmi Mucoplant Sirup.
Je to sice generikum, ale som presvedceny, ze bude minimalne take ucinne ako original.

Dva diely Borovicky s dvoma dielmi Mucoplant Sirup.
Je to sice generikum, ale som presvedceny, ze bude minimalne take ucinne ako original.
Marián, a nie je to tým, že Ťa ,ľudovo povedané, ojebabrali? Počul som, že vláda kúpila fejkové testy - bez čipov ale za cenu s čipomsidewinder napísal: ↑So Okt 31, 2020 10:04 pmNo co banda? Ako cipovanie?
Mne telo cip neprijalo, negativny![]()
![]()
Dostal niekto záručný list k chipu? Zo zákona by sa na to mala vzťahovať štandardná dvojročná záruka.
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Išlo im iba o to, aby famafirmy získali našu DNA.
-
miro
- Dátum registrácie: Ne Apr 06, 2008 7:28 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ale Danko ich prekukol.
No hej, u bežných ľudí vzniká dna (alebo tiež známa pod ľudovým názvom lámka či pakostnica) ukladaním kryštálikov kyseliny močovej v kĺboch, čo sa prejavuje veľkými bolesťami... Ale zase keď má niekto v hlave vhodné podmienky, tak sa mu môže kyselina močová kryštalizovať aj tam.