Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Páni rogalisti.
V kontexte ostatných príspevkov na tomto fóre by som trochu prispel aj ja.
Je jasné, že ako sa začína ukazovať pekné počasie a zároveň situácia okolo šírenia aktuálnej pandémie resp. jej konca je ťažko predpovedateľná... tak sa aj v našich hlavách dejú procesy, ktoré môžu byť odlišné od doterajších bežných...
(Sám sebe sa čudujem, čo za vetu som to vytvoril, ale stojím si za ňou
)
Chcem poprosiť všetkých nás o zodpovednosť, asi všetci máme blízkych na ktorých nám záleží a sú v štatisticky nie práve výhodnej skupine. A čo si budeme navrávať, pri pohľade na naše fotky z lietania túto ohrozenú skupinu aj rovno vidieť
. Ja sám za seba... vynechám lietanie pokiaľ sa situácia nedostane pod kontrolu. Keď už pre nič, tak nechcem riskovať že ak by som nedajbože potreboval lekársku pomoc, tak preťažím už aj tak dosť vyšponovanú medicínsku oblasť.
A taktiež aj život (resp. príspevky) na tomto „celoslovenskom“ rogalistickom fóre veďme tak, aby sme sa mohli tešiť na skutočné stretnutia, na spoločné lietanie, na zdieľanie spoločných zážitkov z lietania, poletový rozbor (resp. iný názov používaný rogalistami na návštevu krčmy)...
Váš kultúrny referent
V kontexte ostatných príspevkov na tomto fóre by som trochu prispel aj ja.
Je jasné, že ako sa začína ukazovať pekné počasie a zároveň situácia okolo šírenia aktuálnej pandémie resp. jej konca je ťažko predpovedateľná... tak sa aj v našich hlavách dejú procesy, ktoré môžu byť odlišné od doterajších bežných...
(Sám sebe sa čudujem, čo za vetu som to vytvoril, ale stojím si za ňou
Chcem poprosiť všetkých nás o zodpovednosť, asi všetci máme blízkych na ktorých nám záleží a sú v štatisticky nie práve výhodnej skupine. A čo si budeme navrávať, pri pohľade na naše fotky z lietania túto ohrozenú skupinu aj rovno vidieť
A taktiež aj život (resp. príspevky) na tomto „celoslovenskom“ rogalistickom fóre veďme tak, aby sme sa mohli tešiť na skutočné stretnutia, na spoločné lietanie, na zdieľanie spoločných zážitkov z lietania, poletový rozbor (resp. iný názov používaný rogalistami na návštevu krčmy)...
Váš kultúrny referent
-
peterpavlik
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Laco, čo sa týka tej medicínskej vyťaženosti, to veľmi nesedí. Len sú všetci pripravení, keby COVID-19 vybuchol. Napríklad v PO nemocnici, sú zredukovanie oddelenia, niektoré sú zavreté, niektoré prestahované. Výsledok je ,že celý internistický pavilón je v podstate prázdny a pripravený na prípadný nával......No a zdravotníci sú síce v pohotovosti, ale mnohí doma....
Aj ja som pripravený a v pohotovosti. Chlastám...pardón...dezinfikujem každý deň do nemoty a robím poletový rozbor predošlích sezón.
Čo ak bvy to už zajtra buchlo a môžeme ísť lietať? 
Sobota vypada na Severni Hostovce.......Co trosku politat nebo nebo sletet Hostovce a opect slaninu a burtik....Zatim jsme s Petem P dva.

K litani na Hostovciach a na Haji uz bezi www.rogalistihaj.sk
Zatim jen forum.
Zatim jen forum.
Dnes ideme na Babie. Zraz o 14.00 pred garážou. Zn. podvečerné lietanie
Dnes bajecna termika na Jiznich Hostovciach.....Report a foto prida vecer Peter P i s fotkama.

-
bohus
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Pozrite co uletel Durifuk z Plesi
https://www.xcontest.org/world/cs/prele ... 1qhFbTwSzX
https://www.xcontest.org/world/cs/prele ... 1qhFbTwSzX
Vy vsichni co mate bydliste na Kosice-okolie a znacky na aute KS......Hostovce funguji.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Všetci čo máte akúkoľvek značku, tak Bučie, Kapušanský hrad, Kamenický hrad, Sľubica, Čierna kopa, Dubovica, Babie fungujú. Volajte správcu plochy alebo mne, nasmerujem Vás kam treba.
Asi jsi to Jaro spatne pochopil.Od zitra Matelko omezil vylety mimo okres bydleni pres Velikonoce. Tady se ted bavime JEN 8-13.4.....pokud Matelko nerozhodne jinac.....Ty startovacky lezi v ruznych okresech.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
OK, beriem. Tiež som zvedavý ako sa dostanem okolo kopca cez dva okresy na štartovačku.