Predpoveď sľúbila pekné počasie a aj to dodržala. Ráno sa síce plánovanej účasti vzdali Laco a Braňo, ale na poslednú chvíľu sa prihlásil Edo. Martin priviedol šoféra Rolanda a plní optimizmu sme vyrazili. Ten nás prešiel pri výjazde z Hája na planinu. Akosi mi nedocvaklo, že posledné dni boli v noci mrazy a aký to má účinok na zjazdnosť toho krátkeho úseku. Pri poľovníckej chate došiel Daewu dych (ale hlavné trakčné schopnosti) a museli sme to otočiť. Od kostola v Háji si na výnos Martin netrúfol, ale spolu s Rolandom mne aj Edovi významne pomohli vynáškou postrojov. Takmer sa mi podarilo Eda uštvať (

). Plný následnej eufórie (na štarte pekne fúkalo) som si zabudol skontrolovať vietor na pristátí a na svoju chybu som prišiel až pri pristávaní po krátkom zleťák extended, keď som sadal proti kopcu. Na svah začalo fúkať až keď sme dobalili krídla

.
Bodku za dňom a v podstate aj za Hájskou sezónou sme dali sme dali v Orgováne. Nevadí, síce sme nepolietali, ale trochu sme si potrénovali (ono to nebolo nič hrozné, čistý čas výstupu som mal 31 minút plus dve asi trojminútové prestávky) a vyvetrali sa.
https://photos.app.goo.gl/DjiNFAfcb9wTL5hM9