Kniha navstev
-
bohus
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Sobota - na Donovaloch spustaju stalu prevadzku sedacky, vela PK pojde tam, ale nejaky pojdu aj na Plese, aj ja. Ozval sa aj Standa Kocian, že ostavaju na Straniku .
Zajtra by mohol byť Magashegyi. Ja ale strážim deti....
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
veď nenapísal dobre ale zaujímavo..
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ešte nie ale už sa to blíži.
Podľa tohoby som mal viac lietať cikcak VW?
Podľa tohoby som mal viac lietať cikcak VW?
Chystate sa do Nitry tento vikend? Je tam sice zlet MZK ale pridem povzbudit i vlekajucich sa bezmotorarov 
Monotrike
-
peterpavlik
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Pavlíková disciplína PNt 2019
už staci. Ved ja by som to s mojim domacim vozovym parkom musel letiet dvakrat.

A inak Jaro nam to velmi pekne ukazal ako sa da s jednym stupakom "nahrat" 100 bodov na xcontest. Super .
A inak Jaro nam to velmi pekne ukazal ako sa da s jednym stupakom "nahrat" 100 bodov na xcontest. Super .
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Najprv som chcel cez Čiernu kopu smerom na západ ale od Bachurne až po Lubovnu bolo bez mrakov. Ako som sa otočil ponad Beharovce, potvrdilo sa že nosia mraky, inde ništ.
Inak zrovna zavretý tunel preveroval Branisko. Hadík aut od Širokeho až po hrad. Obojsmerne. Zhora sú tie kamiony v zákrute braniska dosť veľké.
Doletieť Jamník bol lej taký zámer, dalo sa lebo po ceste som za Vachmi niečo živé našiel. Ale keď som sa otočil, ... ajhľa Sľubica bola strašne malá a ďaleko. Tak som preveril klzavosť s vetrom a chvalabohu pri Derveníku nejaké polmetre mi pomohli to dotiahnuť "domov".
Teplo jak v peci, večer som asi z toho mal aj nejaký úpal či čo.
Je zaujímavé že už na Jamníku v 1400 m ma letisko nepočulo. Cez dievča vo vetroni som to s TWR dokonal.
Inak zrovna zavretý tunel preveroval Branisko. Hadík aut od Širokeho až po hrad. Obojsmerne. Zhora sú tie kamiony v zákrute braniska dosť veľké.
Doletieť Jamník bol lej taký zámer, dalo sa lebo po ceste som za Vachmi niečo živé našiel. Ale keď som sa otočil, ... ajhľa Sľubica bola strašne malá a ďaleko. Tak som preveril klzavosť s vetrom a chvalabohu pri Derveníku nejaké polmetre mi pomohli to dotiahnuť "domov".
Teplo jak v peci, večer som asi z toho mal aj nejaký úpal či čo.
Je zaujímavé že už na Jamníku v 1400 m ma letisko nepočulo. Cez dievča vo vetroni som to s TWR dokonal.
Robo Murin napísal: ↑Št Jún 27, 2019 12:47 pmPavlíková disciplína PNt 2019
PavlikovaDisciplinaMNT2019.jpg
Aaaale pi.. som zaletel .
Wills Wing T2C 144