Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
Užívateľov profilový obrázok
jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Kniha navstev

Príspevok od užívateľa jaro »

Pnalizácia je progresívna, pre 0 bodov by to malo byť viac ako 100 m.

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

jaro napísal:
Ne Júl 29, 2018 8:22 pm
Pnalizácia je progresívna, pre 0 bodov by to malo byť viac ako 100 m.
Polach na FB napísal:Nic koukal jsi asi na predbezne vysledky. 0 ma bohuzel jen Dan. Chteli ziskat vyhodu nadletenim zakazaneho prostoru a to se jim bohuzel nepovedlo. Naruseni 80m. ( uz od 30m je to za 0 za kolo)

sidewinder
Kontaktovať užívateľa:

V stredu 01.08.2018 Zacina nova sezona V Krase.
Nove preukazy na tuto sezounu su u mna. Plati sa 5e ako doteraz. Stare preukazy mi mozte vratit alebo skartovat.
Pridem vo stvrtok na klub, donesiem.

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Report from Balázs.

Dnes mi fungoval lifetrekker (v Macedónsku to tak volali, aj to mali niekde takto napísané). A pri tom som ho vložil do alu fólie k mobilu. Je potrebné poriadne ho obmotať aby bol ticho.
Dnes to bolo celkom dobré, zašli sme dozadu nad strmé skaly aby sme vyčkávali na optimálnom mieste. Podľa miestnej mapy to bolo naozaj optimálne miesto, ale vyčkávať tam bol naozaj horror. Na vyletenie ďaleko, všade 1000m skaly. Nielen že bez pristávačky, ale aj keby si hodil záložák, aj potom na tutti iba ostaneš visieť na nejakej skalnej stene. Rovina žiadna. Prekliate som sledoval čas, kedy sa už bude dať odtiaľto odísť preč, do frasa.
Aj sme vyrazili. Celkom dobre sme sa oddelili od ostatných, ktorý tam nevyčkávali spolu s nami. Nikto nás nevedel dobehnúť, na začiatku ich aj pár vyhnilo. Disciplína bola skoro to isté, ako v posledný deň spring meetingu. Aj vtedy to šlo celkom dobre. Popravde šli Manfred s Chiechom vpredu. Žiaľ ich krídla letia v týchto podmienkach lepšie . Oni majú v tomto turbulentom ridge-race vzduchu pravdepodobne napnuté svoje krídla naplno a Laminár je v takomto kĺzaní po bublinkách lepší. Takže stále som musel niečo vymýšľať, aby som s nimi mohol ostať. Zo začiatku som lepšie točil a po preletení údolia zase vynechali silný stupák. Potom som otáčal na optimálnejšom mieste a aj pri ceste späť som mal lepšiu termiku pred preskokom údolia. Cestou späť ridge nedávalo, vyklesali sme, nikde to tam nebolo, Chiech ma aj dobehol spolu s Arnym a pritom som im to poriadne dával. Manfred potom zaletel niekam do frasa, neletel na ten kopec na ktorý bolo TREBA.
Keď sme dokĺzali späť nad štart, Chiech sa škaredo pozrel kde by mohla byť termika a tak som bol nad ním 300m, čo vôbec nie je zlá pozícia. Ani tak som mu nevedel újsť, boli tam posledné mraky, kĺzavosť 1:17, pristávačky zéro, takže bolo potrebné ešte nastúpať. Dole aj niečo našli, šli hore ako blázni, ale nad nimi nič. Takže som ich pekne počkal...
A potom si Chiech pri kĺzavosti 1:13,5 myslel, že doletí. A my sme si zas mysleli, že ešte trochu nastúpame. Doletel. Aj Manfred. A po nich aj ja, Arne má veľké krídlo, dobre s ním stúpa, ale na hovno kĺže. Dnešný deň bol omnoho viac relaxačný ako včerajší s nulovou viditeľnosťou a 1300m základňou. Dúfam, že to tak ostane ešte 3 dni.

Michal
Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Michal »

Uhorkova sezona ?
Vobec nieje , lebo mnohi s napatim ocakavame, kto sa podujme urobit rampu na Haji. Mam taky lacny otrocky napad , ze namiesto drevenej rampy tam rucne nanosit asi 10 ton kamenov (rampa - trojuholnik 7x5m s vyskou na konci 1m nad zemou).

juraj
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:29 pm

Príspevok od užívateľa juraj »

Michal, boli sme tam včera s Mariánom pozrieť. Máme niekoľko nápadov, ale dohodli sme sa, že budeme o nich komunikovať len osobne alebo telefonicky, nie na fóre.

jaro
Kontaktovať užívateľa:

Vlasto mal včera v ITA nehodu. V cieli boli turbulentné podmienky a narazil do stromu. Je v nemocnici s otrasom mozgu. Komunikuje tak mu pošlite aspoň nejakú smsku.
Viac info hádam bude na FB a OZreporte.

Rebro
Dátum registrácie: Št Okt 25, 2012 2:49 pm

Príspevok od užívateľa Rebro »

Tak i Vlasto? Bo pisal Polach ze tam vysekalo dost rogalistov na pristavacke.
Monotrike

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Ja som čítal report od Balázsa. Situáciu v cieli opisoval hrôzostrašn, keď budem mať čas preložím. Vlasta bol v bezvedomi, ale najhoršie dopadol nejaký nemec s Moyesom, ktorý spadol z troch metrov a krídlo rovno na krk.

jaro
Kontaktovať užívateľa:

S Vlastom som volal, pozdravuje, má len prasknuté rebro a pamätá si len posledný otočák. Zajtra ho pustia z nemocnice v Udine.

jaro
Kontaktovať užívateľa:

V sobotu Kralovka. Kto sa pridá? Kto má šoféra?

juraj
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:29 pm

Príspevok od užívateľa juraj »

V sobotu Háj. Najprv brigáda na opravu rampy a potom lietanie. Predpokladám pomerne skorý odchod od garáže. V piatok večer viac podrobností.

Ivan Plucko - NAY
Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ivan Plucko - NAY »

By som sa pridal.
jaro napísal:
St Aug 01, 2018 10:20 pm

sidewinder
Kontaktovať užívateľa:

jaro napísal:
St Aug 01, 2018 10:20 pm
Ja idem s jurom opacit Haj. A dat si tam prvy tohtorocny zletacik :mrgreen: :evil:

sidewinder
Kontaktovať užívateľa:

chlapci zmena programu, na klub nejdem.. takze vidime sa v sobotu rano..

Napísať odpoveď