Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Pred 10 dňami som objednával veci z Aerosu, škoda, že sa ozývaš tak neskoro, doprava mohla byť lacnejšia 
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci mame tu nato sekciu: viewforum.php?f=54
Ked pidlikujete objednavku, ale ked niekto nieco chce, tak je dobre to tam pacnut
Tak letmo som zachitil, pri občasných návštevách fóra, že keď niekto niečo objednáva, napíše to na fórum "objednávam veci zos ... , chce niekto niečo?"
Doprava mohla byť lacnejšia.
No dobre, musel som si rýpnuť. Veľa príležitostí k tomu nemám.
29,41€ plus doprava (tá konkrétne v mojom prípade 60,-€ plus ešte musím zaplatiť dopravu z Topoľčian
) Ale mal som tam aj kus rúry. Azda by to len s tými lankami nemuselo byť až také zlé.
Dnes je "Svetový deň letectva a kozmonautiky12. apríl"
Svetový deň letectva a kozmonautiky bol vyhlásený v roku 1968 na podnet Medzinárodnej leteckej federácie (FAI). Je dňom víťazstva vedy a oslavou vesmírneho priemyslu. Je stanovený na deň, kedy v roku 1961 vyletel do vesmíru prvý človek, ruský letec a kozmonaut Jurij Alexejevič Gagarin. Prvýkrát obehol Zem na kozmickej lodi Vostok, čo mu trvalo 108 minút a otvoril tak éru letov do vesmíru.
Svetový deň letectva a kozmonautiky bol vyhlásený v roku 1968 na podnet Medzinárodnej leteckej federácie (FAI). Je dňom víťazstva vedy a oslavou vesmírneho priemyslu. Je stanovený na deň, kedy v roku 1961 vyletel do vesmíru prvý človek, ruský letec a kozmonaut Jurij Alexejevič Gagarin. Prvýkrát obehol Zem na kozmickej lodi Vostok, čo mu trvalo 108 minút a otvoril tak éru letov do vesmíru.
Monotrike
Nuž a ja si myslím, že 50 rokov po Gagarinovi by to už konečne niekto mohol zopakovať aj na rogale. Za Slovákov navrhujem nominovať Jara SojkuRebro napísal: ↑Št Apr 12, 2018 9:47 amDnes je "Svetový deň letectva a kozmonautiky12. apríl"
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Čo si sa s koňom zrazil?
Tak vysoko, to by som sa bál.
Tak vysoko, to by som sa bál.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Sobota Sľubica by mohla byť. Predpoveď je slabý vietor JZ-Z, základne 2-2400 smerom na východ.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
slubicu by som siel.
dneska klub
dneska klub
-
bohus
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Od 1.júla, inac ludia co sli hore peso pisu, ze sneh je tam po stehna.