Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Miso, tu to mas uz vymyslene : http://www.trikebuggy.com/delta/manta/index.htm
Kde inde ako v Ziline by si zelel byvat kazdy rogalista...Hifi napísal:Zdravím vás páni som tu nový a keďže ma vaša stránka zaujala tak som si dovolil zaregistrovať sa. A keďže nie som z vášho okolia, chcel by som sa spýtať či aj v Žiline je obdobný klub alebo skupina, ď. za odpoveď.
Kontaktuj napriklad MataZA, alebo belani(ho)
To Hifi; O aktivnom klube v ZA neviem, kedysi bol Sarkanklub a bol som aj clenom (vraj..Hifi napísal:Zdravím vás páni som tu nový a keďže ma vaša stránka zaujala tak som si dovolil zaregistrovať sa. A keďže nie som z vášho okolia, chcel by som sa spýtať či aj v Žiline je obdobný klub alebo skupina, ď. za odpoveď.
Vela zdaru!
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Co planujete na buduci pekný víkend? Ja by som v nedelu mohol ist na nejaky pekny kopec. Idealna by bola kralovka aje o tom uz budeme len snivat. Este by sa dalo Lomnické sedlo keby niekto vybavil lanovku. Chlapci, lietači ved dačo zorganizujte pre nas starcov.
V sobotu organizujem na zahrade guĽaš. Kto ma zaujem nech sa dopredu ohlási aby som mu zohnal rýĽ, nejaké vidly a fúrik na hnoj. Pitie platím ja. Návštevám po 18tej ktorá bude klopať rukami neotváram.
V sobotu by sa malo dať pekne zletieť Bučie tak si to rozmyslite.
V sobotu organizujem na zahrade guĽaš. Kto ma zaujem nech sa dopredu ohlási aby som mu zohnal rýĽ, nejaké vidly a fúrik na hnoj. Pitie platím ja. Návštevám po 18tej ktorá bude klopať rukami neotváram.
V sobotu by sa malo dať pekne zletieť Bučie tak si to rozmyslite.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa: