Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Monotrike
Velmo by som chcel ist, zajtra urcite nie, bo zdravie, a nedela je vo hviezdach 
Podla predpovede bude dobra aj nedela. V sobotu som totiz po plese (nie strbskom, ale fasiangovom...) Aspon povolenku vyuzijeme az do konca.
Noro, skoda ze nemozes, tak si aspon ten skalpik vo Vranove uzi.Norbert napísal:Pocasie ma byt super.
Ja sice Haj nedam, ale skialpik vo VT urcite
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Laco, ja som zase tvoj príspevok prečítal takto:
"V nedeľu bude podľa predpovede nedeľa."
Sám som hrdý na to, aké múdro som stvoril
Fajn po telefonate akcia "Galeje Haj" je dohodnuta na Nedelu 15.2.2015 o 10:00 pred garazou. (logistika a vyber kridel sa este bude riesit) 
Laminar 13 R ...
Predbezne v nedelu peso na Haj: Ivan, Robo M, Maian(dufam ze zistis co je pre teba dobre
) a ja. To viem zobrat do auta aj ja(pri atlasoidoch, samozrejme). Dufam ze aj Juraj sa zo svojich stareckych chorobok dostane
, pripadne Laco si zabezpeci techniku a to by sme dali auta dve.
Pegas, "udivuje me vas prenikavy intelekt." S tou nedelou mas absolutnu pravdu. A Norove posolstvo sa tazko lusti. Asi chce v tom Vranove nad Toplou zalozit indiansku bunku a potom zacat skalpovat blede tvare. Alebo som zaspal dobu a chce iba pokecat cez internet ("skajpovat"). Ale ved to moze aj doma...

Pegas, "udivuje me vas prenikavy intelekt." S tou nedelou mas absolutnu pravdu. A Norove posolstvo sa tazko lusti. Asi chce v tom Vranove nad Toplou zalozit indiansku bunku a potom zacat skalpovat blede tvare. Alebo som zaspal dobu a chce iba pokecat cez internet ("skajpovat"). Ale ved to moze aj doma...
Prekladame zraz na 9.30. Mohlo by sa stat, ze neskor bude problem. So smerom. Vetra.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes v 1000 m fučal asi 6-8 m JZ, poloha Levočské vrchy.
Ja si dnes v sobotu 14.2. pekne polital a zitra pujdu znovu.Je "Hajske galeje" neresim.
P.S. 1. Nevim kdo je REBRO,ale formular na "Ohlasovanie leteckych udalasti" me pripada jako udavacstvi za Bolsevika......Bohuzel s timto zpusobem letani na Haji mam sve Osobni zkusenosti z roku 2014. Te uz me pripada jen prirovnani typu "Kozel zahradnikem".
P.S. 2. Prijemnou vynasku na Haj a doufam ze nepotkate maca co ma pelech kousek od rampy.

P.S. 1. Nevim kdo je REBRO,ale formular na "Ohlasovanie leteckych udalasti" me pripada jako udavacstvi za Bolsevika......Bohuzel s timto zpusobem letani na Haji mam sve Osobni zkusenosti z roku 2014. Te uz me pripada jen prirovnani typu "Kozel zahradnikem".
P.S. 2. Prijemnou vynasku na Haj a doufam ze nepotkate maca co ma pelech kousek od rampy.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Hufi prečo si toho Maca udal? 
On bude jen malej.......do 200-300 kg.Davam jen sanci Macovi zmizet........nez dorazi smecka "TRUBKONAUTU" z Kosic.....
Ja som Rebrohufi napísal:P.S. 1. Nevim kdo je REBRO,ale formular na "Ohlasovanie leteckych udalasti" me pripada jako udavacstvi za Bolsevika.
Postol som sem ten odkaz, aby ste vedeli, ze nieco take sa rozbehlo. Koniec koncov sa o tom hovorilo i na stretnuti technikov LAA.
Monotrike
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tak huraa, do toho! - aby to nedopadlo tak, ako na stranke LAA, kde kompetentni hraju mrtveho chrobaka .