Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
uz bavi
-
Michal
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- Kupil to od PG: http://www.youtube.com/watch?v=KFHWKAUu ... 5E&index=2pegas napísal:Napíš aspoň výrobcu. Alebo si to šil sám?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
tento tyzden nejaka svahovacka?
(chory som jak pes, ale aspon podrypnem
)
(chory som jak pes, ale aspon podrypnem
Zajtra mám voľno; plánujem brigádu na Dubine s krídlom na streche auta - pre prípad, že vietor bude slabší, ako predpovedajú. Kto sa pridá?
Vercajch zabezpečím ja.

Vercajch zabezpečím ja.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
gaspi dalsi detail: http://www.youtube.com/watch?v=hYmVlpiQ ... P2UL63YEtg" onclick="window.open(this.href);return false;
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
majo 03.11.2014, 20:52
Neviem či to tu bolo. Vzdušný priestor konferencia Je to už zajtra. Zase niečo potichučky?
edit: ja niesom ten majo
Otazka ci tam ide niekto aj od nas? Resp. vedel niekto?
Neviem či to tu bolo. Vzdušný priestor konferencia Je to už zajtra. Zase niečo potichučky?
edit: ja niesom ten majo
Otazka ci tam ide niekto aj od nas? Resp. vedel niekto?
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V programe je vystúpenie RLP LAA. A v piatok som v Žiline na prezídiu LAA, tak sa prezvediem, čo tam bolo.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V nedelu, by som už ale naozaj, chcel isť na Kapušaňak. Zrejme na obed polietať nejakú hodku.
Ist v nedelu lietat je dobra idea. Zeby som skusil reparat na Oresanoch?
Hlasi sa dobrovolnik co mi to hodinu pomoze vytiahnut na kopec? 
Monotrike
Ja nemozem. Mam iny program na vikend.
Jaro, to si mal ist dnes, na nedelu tam ziadny poriadny vietor nedavaju. Ale Mosquito.......jaro napísal:V nedelu, by som už ale naozaj, chcel isť na Kapušaňak. Zrejme na obed polietať nejakú hodku.
No ten Aladin dáva, len čo je pravda. Keď si bude stáť za tým, čo píše teraz, tak v pondelok by som dal tie Kapušany. 
Od rána tu v Poprade fúka ustálený južný vietor okolo 3 m/s, bolo aj slnko a aj teraz je príjemne teplo a ja som celý deň v službe! Mám z toho nervy, lebo nemá kto lietať...!
Minule - 4.11. sme Igor Rasťo a ja boli na Dubine na brigáde. Popracovali sme tam skoro 7 hod; predvčerom som tam bol ja skoro 4 hod. pozasypovať jamy a rozkopať hrebene v strede prístup. cesty, ktoré na niektorých miestach zachytávali o spodok auta. Ďakujem Igorovi a Rasťovi za dobrú prácu a pomoc.
Minule - 4.11. sme Igor Rasťo a ja boli na Dubine na brigáde. Popracovali sme tam skoro 7 hod; predvčerom som tam bol ja skoro 4 hod. pozasypovať jamy a rozkopať hrebene v strede prístup. cesty, ktoré na niektorých miestach zachytávali o spodok auta. Ďakujem Igorovi a Rasťovi za dobrú prácu a pomoc.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz