Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Lendak už pekne fučí. 
Keby tam ten JV zostal, tak hy tam mohlo byť parádne. Ale Aladin tam predpovedá J, a to je už trochu po svahu.
Tu to už tiež fúka. ATIS na letisku dáva aktuál 230st. 3m/s.
Tu to už tiež fúka. ATIS na letisku dáva aktuál 230st. 3m/s.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Ak ma niekto zaujem, vo Svedsku je na predaj:
Hi, would like to inform about the following used wings: Discus 14A, 2004, new sail 2010, flown ca 60 hours after, owner asks 1000 euro incl shipment and 2 additional uprights. One Combat 14.2, 2004 model, flown ca 40 hours 2004 and 2005 - owner stopped flying after 2005. Glider comes with 2 carbon speedbars, 4 additional uprights, additional carbon inserts. Glider is carbon model with bainbridge sail LE and upper surface. Owner asks 1300 Euro with all extras and transportation. I am actually driving theough Hungary end of october or beginning of november and can deliver in case hungarian pilots are interested. Shall appreciate if you mention to your flying friends.
Hi, would like to inform about the following used wings: Discus 14A, 2004, new sail 2010, flown ca 60 hours after, owner asks 1000 euro incl shipment and 2 additional uprights. One Combat 14.2, 2004 model, flown ca 40 hours 2004 and 2005 - owner stopped flying after 2005. Glider comes with 2 carbon speedbars, 4 additional uprights, additional carbon inserts. Glider is carbon model with bainbridge sail LE and upper surface. Owner asks 1300 Euro with all extras and transportation. I am actually driving theough Hungary end of october or beginning of november and can deliver in case hungarian pilots are interested. Shall appreciate if you mention to your flying friends.
V sobotu by mohla byt Krivostianka, len ako by sme sa po tych dazdoch dostali hore... 
Laci, toto je ten pristroj co si spominal?
http://www.aerozentrum.at/market/spare- ... gcomputer/
http://www.aerozentrum.at/market/spare- ... gcomputer/
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
v nedeľu o 10:00 na Kapuši inak nas odfukne.
Ako hodnotite možnosť Haj alebo Dubina?
Ako hodnotite možnosť Haj alebo Dubina?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ako ja poznam Haj posledne roky. Predpoved nic, realita bude diametralne odlisna. Uvidi sa az po starte vo vzduchu.
Ked pozeram na ten vietor tak skor asi Haj. Uvidime...
Siel by som tiez zajtra, prezvonte ma chlapi pls ked bude miesto aj pre mna..
Jaro lietat nejde, na Kapusi ma velmi fukat a ja Haj po tych dazdoch autom nejdem.
Takze to asi rusime...
Takze to asi rusime...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Noro. Ked som ja presiel z crv. Forester da ten haj s prstom v nose
Zatiaľ to nevyzerá podľa predpovede. Na Slovensku zatiaľ nikde poriadne neduje. Asi to bude všade slabšie. Ja sa chystám na Dubinu.
Ináč nádherný deň.
Ináč nádherný deň.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Takze nakoniec sa nejaky odvazlivec nasiel? kto ste boli? ci niekto z partie tajnostkarov?JK 19.10.2014, 18:59
report z Hája :
hore 3 padáky a 1 rogalo, realita ......
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som videl u nas polomcanov na motoraku, nejaky dynamic a cesnu. Ale pod tou dekou to muselo byt olej.
Na som videl MZK nad Ocovou. Kriklalo-zelena konce a modry stred. Trojkolka biela. A potom v Ocovej na letisku som zahliadol pripravujuci sa MPG tiez trojkolka a cerveny padak. Zostal som milo prekvapeny, ze nieco take sa tam lieta. 
Monotrike