Noro ma rozpacito lame na haj, ale odolavam. Po dvanastej hodine som vdaka nakupom a prechadzke znova na nule s bodmi. Vola Nor,o teraz uz presvedcivo "Mam nalozene, ideme s misom na haj ides?" Rusim Jurajovi velmi lakavu ponuku na cykloturu. Ficim ku garazi.
Pod hajom pri studnicke pichame rukav. Chvilu fuka nula, chvilu sever. Na starte bola Vychodna a JV zlozka. Ale je to tam nakomoru a startovatelne. Cas je pokrocili, tak skladame v normalnom tempe a bez vymyslania sa staviame za seba na rampu. Zacali naskakovat mracky nad dolinou, dovtedy bolo vymetene. Daleko na zapad uz rastol nejaky kongestus.
Kazdu chvilu vyzerame nejake padaky z rebra, ale nic. Prvy to odpaluje do prifuku Noro (ja som len utrusil "Noro zas tie tvoje starty
Nad hnojiskom faaajnovo zabralo 80 az 90 m nad zemou.. ale dlho som sa netesil. Vyletel som z bubliny, alebo stupaku, neviem. Potom uz len buuuuu a sedim po 6 minutach letu.
Sumar. Zas ten haj co nefunguje.. ALe hnojisko, a zrejme tie strniska daleko vpredu davali, ale bol som tam velmi nizko a nevie to este tak dobre, atd atd. Rozhodli sme sa z norom, ze to vyskumame
Obycajny zletak, a kolko balastu okolo.. cisssty dragosek