Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ja to iste, v sobotu cyklozraz Okolo Domase, v nedelu by som rad isiel lietat, pokial to bude vhodne. V nudzi aj Mosquito
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Michal pravdu mas. Ale niesom v situacii, ze si mozem vyberat. Nakoniec slubica. Uvidime aj zletacik potesi. Vikend som out (u rodicov)
Na zajtra vyzerá Lendak ešte lepšie ako Dubina - určite aj pre tých bez leteckej rádioastanice.
Ako som už písal, samotný Lendak a V. Tatry sú podľa nových leteckých máp pod TMA, ktorého spodná hranica je v nadmorskej výške 3,050 m.n.n., takže z Lendaku sa dajú V. Tatry lietať smerom na západ bez spojenia jedná báseň!
Ja som na zajtra skôr za Lendak, aj keď nemám problém ísť hocikam! Určite by si tam zajtra "pod dozorom" radi polietali aj niektorí žiaci, ktorým treba cvičiť svahové lietanie. Lendak je na to ako stvorený - predovšetkým pre možnosť rýchleho opätovného výnosu krídla na štart.
Možno prehovorím aj Mareka PP.

Ako som už písal, samotný Lendak a V. Tatry sú podľa nových leteckých máp pod TMA, ktorého spodná hranica je v nadmorskej výške 3,050 m.n.n., takže z Lendaku sa dajú V. Tatry lietať smerom na západ bez spojenia jedná báseň!
Ja som na zajtra skôr za Lendak, aj keď nemám problém ísť hocikam! Určite by si tam zajtra "pod dozorom" radi polietali aj niektorí žiaci, ktorým treba cvičiť svahové lietanie. Lendak je na to ako stvorený - predovšetkým pre možnosť rýchleho opätovného výnosu krídla na štart.
Možno prehovorím aj Mareka PP.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
ja som mimo cely vikend.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes Dubina, O 10:30 pod kopcom.
Kam zajtra lietat?
Chce niekto a ma napad?
Ja som prilis unaveny na premyslanie...
Chce niekto a ma napad?
Ja som prilis unaveny na premyslanie...
... a myslíš, že sa pri tej predpovedi slabého vetra a veľkej oblačnosti bude dať niekde lietať??? 
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Noro boli ste dnes niekde?
Aj napriek tomu, že do mňa stále drbete napíšem to.
Včera na východnom Slovensku nebolo veľmi kam ísť lietať.
Po vzhliadnutí predpovede som lietanie vzdal dosť skoro.
Vôbec ma nenapadlo že by sa mohlo dať lietať v Maďarsku a štartovať na JV strane Egedu.
Je odtiaľ veľa preletov v nedeľu.
Štart som videl v minulosti a je v pohode aj pre rogalá.
Pod kopcom veľká pristávačka ale stav neviem.
na zváženie...
Včera na východnom Slovensku nebolo veľmi kam ísť lietať.
Po vzhliadnutí predpovede som lietanie vzdal dosť skoro.
Vôbec ma nenapadlo že by sa mohlo dať lietať v Maďarsku a štartovať na JV strane Egedu.
Je odtiaľ veľa preletov v nedeľu.
Štart som videl v minulosti a je v pohode aj pre rogalá.
Pod kopcom veľká pristávačka ale stav neviem.
na zváženie...
Naposledy upravil/-a Norbert v Po Júl 07, 2014 11:38 am, upravené celkom 2 krát.
Noro, čo to trepeš, že nebolo včera kde. Komarovce, 2 hodiny a 120 km. Ale s motorom 
"Trepeš" je možno trochu silné
, ale "pisone" cca 4,5 hod., a cca 400km... Report (aj s milionom) fotiek bude neskôr.
Lučenec, Komárovce, Hucín, Lučenec 2,5 hod.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Noro ... ja asi 200 km, za volantom. Ale strana od Rudohoria na Maďarsko bola excelentná. Daj nejaký lepší report o tom štarte na JV.
Inak v Kokave sa dalo letieť do 13:00, potom narastli mraky. Ja som to kvoli iným veciam nestihal a ani vlastne neriešil.
Takže mobilizujme a riešme lietanie spolu.
Inak v Kokave sa dalo letieť do 13:00, potom narastli mraky. Ja som to kvoli iným veciam nestihal a ani vlastne neriešil.
Takže mobilizujme a riešme lietanie spolu.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Štvrtok by som podľa predpovede odhadoval Dubinu alebo Kapušaňak. Na KH ale asi budu lietať tak tam by sme sa asi cez deň nedostali. Hlaste sa aby som si mohol podpísať dovolenku.
Keď napôjdem na dovolenku, tak pôjdem lietať.