Vycvik ziakov v KE 2011-2012

Užívateľov profilový obrázok
Dano
Dátum registrácie: Št Okt 13, 2011 9:09 pm

Re: Vycvik ziakov v KE 2011-2012

Príspevok od užívateľa Dano »

idem ale ma byť pekelne horuco :(
ZK-1A

juraj
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:29 pm

Príspevok od užívateľa juraj »

Dano, viem, ze ma byt teplo (okolo 27 st.), ale v nedelu bude este teplejsie. V juli tu nebudem tri vikendy, v auguste tiez, takze to treba vnimat ako mozno posledny vycvik pred prazdninami.
Dalsia prilezitost bude Stranik 5-7.8., ked by sme tam mali mat Majstrovstva SR. Tam by ste si mohli viaceri poskakat (Ty, Palo, Vlado, Stano, Bobo, Laco)

juraj

Mili ziaci,

zajtra zraz pri garazi o 9.00. Ide sa na Kamenicky hrad. Zatial potvrdena ucast Vlado, Palo, Dano, Laco a Bobo. Este niekto sa chysta?

stano
Dátum registrácie: Št Nov 10, 2011 5:33 pm

Príspevok od užívateľa stano »

aj ja sa hlásim

stano
Dátum registrácie: Št Nov 10, 2011 5:33 pm

Príspevok od užívateľa stano »

bohužial musím to zrušiť, nemôžem sa uvolniť z práce

basileo
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm

Príspevok od užívateľa basileo »

takze zajtra nicten?
atlasar <= vranar

juraj

Mili ziaci,
v piatok odchadzam na dva tyzdne na dovolenku, teda vlastne budem prec tri vikendy. Ako ste ale zistili, plnohodnotne ma vie zastupit Marian, ktoremu Vas do konca jula zverujem :)
Bolo by dobre, ak by ste si do 1.8., ked nam zacina tzv. hajska sezona, dali este jeden vycvikovy den, kde by ste trenovali hlavne nasledujuce cinnosti: Palo - zvladnutie ostrejsich zakrut a zdokonalenie startov, Vlado tiez ostrejsie zakruty a technika pristavania, Dano - technika startu a prechod do lahu, Stano - lietanie uz len v lahu, Laco - prechod do lahu, Bobo - pilovanie techniky svahovania, Jano - let zhora, aby si mohol nastupit z Haja. Vsetci, ktori chcu lietat od 1.8. z Haja, musia mat uhradene clenske v LAA, inak ich tam nemozem zobrat. Tyka sa podla mojich vedomosti hlavne Boba, Dana a asi aj Laca.
Prajem pekne zazitky a tesim sa na spolocne lietanie z Haja.

juraj

Mili ziaci, dovolenka sa mi skoncila, a naopak, zacala tzv. hajska sezona, o ktorej som Vam uz tolko rozpraval. Pojem hajska sezona znamena, ze mozeme zacat vyuzivat nas domovsky teren nad obcou Haj pri Turnianskom Podhradi. Bobo aj Stano tam uz boli, pre ostatnych len tolko, ze je to krasny dlhy svah s prevysenim okolo 300 m a startom na juh. Teda pri predpovedi pocasia treba sledovat juzne situacie. Zhodou okolnosti nastane jedna takato zajtra, ale to musim pracovat.
Na to, aby ste mohli na Haji lietat, treba splnit niekolko podmienok, ktore nam ulozil urad zivotneho prostredia. V prvom rade musite mat preukaz clena klubu, ktory Vam vyhotovi nas admin - prosim, poslite mu kazdy nejaku svoju podobizen (v elektronickej forme) a takisto budete musiet so sebou mat kopiu povolenia uradu ZP (takisto doda admin). Tato sranda Vas bude stat 5 € (naklady na dokumenty plus prispevok do klubu za vybavenie terenu).
Na tento teren uz pustim len ziakov, ktori maju zaplateny clensky prispevok v LAA a lekarsku prehliadku (pokial sa pamatam, nemali vsetko Dano a basileo)
Teren Haj je nas najlepsi teren na vycvik a rekreacne lietanie a aj napriek vsetkej snahe sa nam od roku 2003 nepodarilo vyrokovat so statnou ochranou prirody lepsie podmienky, nez mame teraz- pristup a lietanie od 1.8. do 15.2., teda prakticky mimo sezony. Dlhodoba statistika ukazuje, ze najviac tam nalietame v auguste a septembri, ale sezona moze trvat az do konca novembra a niekedy su mozne pekne zlety aj v januari a zaciatkom februara.
Momentalne nevidim pocasie na sobotu (v nedelu uz ma prsat),ale keby bolo vhodne, mali by sme vyrazit von.

Norbert
Dátum registrácie: Št Sep 27, 2007 5:11 pm

Príspevok od užívateľa Norbert »

Ja osobne to vidim na Haj v sobotu a pridal by som sa.

juraj

Najnovsi Aladin uz hovori o tom, ze by sme mohli ist v sobotu na Haj. Ti, ktori maju zaujem, prosim poslat fotky adminovi.

basileo
Dátum registrácie: St Sep 07, 2011 5:13 pm

Príspevok od užívateľa basileo »

kto mi prosim napise co mam dat doktorom na potvrdenie, lebo ja to neviem. a kde ako co zaplatit ten poplatok do LAA...... poprosim vytvorte niekde vlakno na fore aby to tam bolo jasne rozpisane. dakujem :?
atlasar <= vranar

Dano
Dátum registrácie: Št Okt 13, 2011 9:09 pm

Príspevok od užívateľa Dano »

člensky prispevok do laa som už zaplatil, ale ešte mi nedošlo žiadne potvrdenie.

Basileo tu to je : http://www.laa.sk/index.php?option=com_ ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;
ZK-1A

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Dano, laco poslite mi prosim fotky aby som vam dneska v priebehu dna pripravil preukazy.
Potrebujem 6ks na jednu stranu.. zatial mam styroch ludi (palo, bobo, stano, niekto kto mi poslal mms ktoru neviem otvorit)
takze este dvaja a mam plnu stranu.

No a zabudol som. Poslite mi datum narodenia a adresu trvaleho bydliska.. - tieto udaje sa totiz na preukaze nachadzaju.
poslite mi to do ss

juraj

Mili ziaci,

predpoved pocasia sa neustale vyvija. Vietor by mal byt zajtra OK, trochu neplanovane sa mi na mape zjavili prehanky, ktore tam vcera este neboli. Pre istotu ideme stale podla planu, zraz pri garazi o 8.30 (aby sme skusili stihnut po dva starty z Haja) a vecer sa to pokusime definitvne rozhodnut.. Zatial mi ucast potvrdili Palo, Vlado a Stano. S kym by som este mal pocitat?

Norbert
Dátum registrácie: Št Sep 27, 2007 5:11 pm

Príspevok od užívateľa Norbert »

Ja nie som ziak ale chcem ist aj ja.
A tie zrazky Juraj su tam 0.5mm. To nemusi znamenat absolutne nic.

Napísať odpoveď