Nelietaš tak dlho aby si to tak kategoricky hodnotil. Padák je dobrý naozaj vtedy ked si chceš pohopsať na muldičke. Ked su trochu podmienky a hlavne miesto tak rogalo je rozhodne výkonnejšie a efektívnejšie. To že veľa z vás lietate občas a z toho ešte občas v nedelu poobede pred západom slnka ... to naozaj nič pilot nenalieta. Nám na vojne hovorili "Cvik robí mistra". Pozri sa na uspešných športovcov, pozri sa na Juraja, Fera. To je všetko natrenovane, nalietane doma a v zahraničí a potom to aj vidno. AJ cez víkend som videl vela žiako-pilotov na kopci, brúsili a brúsili a dačo z toho raz bude. Trpezlivosť a odhodlanosť.
Začnite si písať priemer minut a hodin na jeden štart. Začnite lietať keď je počasie, začnite lietať tam a s tými od ktorých sa možete niečo naučiť. Určite toto neznamená že si postavíš na kopci stan ale ked to potrebuješ a chceš tak si ho postavím.
Fandím Vám všetkým a bol som veľmi nadšený v nedeľu poobede, ked som oblietaval Martina na Atlasovi. Už len chvíľu a ten chlap bude pod základňou.