Zaujimave je, ze som prvy krat nemal obavy z tak silneho vetra. Asi to bolo tym, ze kridlo sa na starte nestavalo na "zadne" ako to robi Conchitta. Tu stacilo sklopit nos a slo to i bez asistencie dalsich ludi.
Skoda ze nam nevyslo ten povodny umysel, vyskusat si kridlo v kludnych podmienkach. Takto neviem rozlisit, ze to, ze ci to zatacanie do prava slo tak tazko koli vetru alebo je nieco kridlu. Ale zas ked som siel proti vetru, slo to pekne rovno...
Dat si kridlo na ramena a nasmerovat ho proti vetru bola malina. Tie siroke trapezky maju nieco do seba. No ale ten prvy pocit, ked som vzlietol nebol moc prijemny. Kridlo sa prepadalo, hadzalo so mnou akoby som osedlal divokeho kona. Az ked sme sa so Stellou (ano, ma meno
Co mi vsak pokazilo lietanie bolo, ze mi pocas letu prislo strasidelne zle. Nepomahal ani studeny vzduch na xicht. Uz som premyslal ako sa grcat v intergale ale narazil som na problem, ze kukla sa mi dala stiahnut len pod nos.
A zle mi ostalo i po pristati i cestou domov a skoncilo to az na koncerte Jany Kirschner, na ktory som sa ponahlal zo Stranika. Ten tiez stal za to
Polietal som si 1:20 a pristatie tiez som zvladol. Na pocudovanie to dunelo i uplne pri zemi. Pristal som pekne na nohy, skoro ako harrier ale bol som nalezite pouceny o nutnosti tahat hrazdu az do konca. Ja som sa totiz v 15m postavil a divak na zemi mal pocit ze to malo taham. Budem si davat vacsi pozor na totok.
Musim povedat, ze to bol vydareny den a kto neprisiel, moze lutovat