Vtipy
Re: Vtipy
Chytí rybář stříbrnou rybku a rybka na něj: "Prosím nezabíjej mě a já ti splním přání!" Rybář tak přemýšlí, co dobrého si přát, a pak ho napadne, ať už není válka v Čečensku. Ale rybka mu říká: "Víš, já jsem jenom stříbrná rybka a tohle je na mě moc velký přání, nemáš nějaký lehčí?" "Tak dobře, ať mám hezčí ženu." Rybka se ptá: "Nemáš aspoň fotku?" Tak jí rybář ukáže fotku svojí ženy, rybka se na ni chvíli dívá a pak se zeptá: "Kde že je to ta válka?"
atlasar <= vranar
Dnes som (asi nedopatrením) dostal takýto e-mail:
V tomto roku v júli je 5 piatkov, 5 sobôt a 5 nediel. S týmto úkazom sa stretávame každých 823 rokov.
Podľa Feng Shui j ú l je mesiacom "vreca peňazí". Podľa Číňanov keď toto pošleš svojim priateľom, behom 4 dní dostaneš peniaze, keď to nepošleš, ďalej chudobný zostaneš!
Vyskúšaj to!
Nepoznám síce Fenga Shuiho, ale podľa zamestnaných rogalistov je to mesiac, keď sa dá (v prípade dobrého počasia) lietať 5 weekend-ov...
(pre Nora: Keď to ďalej nepošleš, ďalšiu 100-vku toho roku neuletíš...)
V tomto roku v júli je 5 piatkov, 5 sobôt a 5 nediel. S týmto úkazom sa stretávame každých 823 rokov.
Podľa Feng Shui j ú l je mesiacom "vreca peňazí". Podľa Číňanov keď toto pošleš svojim priateľom, behom 4 dní dostaneš peniaze, keď to nepošleš, ďalej chudobný zostaneš!
Vyskúšaj to!
Nepoznám síce Fenga Shuiho, ale podľa zamestnaných rogalistov je to mesiac, keď sa dá (v prípade dobrého počasia) lietať 5 weekend-ov...
No mne pohlad do kalendara hovori, ze v Juli 2012 je len 5 nediel, 5 pondelkov a 5 utorkov......ale je mozne, ze cinsky kalendar vyzera inak...Laco napísal:Dnes som (asi nedopatrením) dostal takýto e-mail:
Vyskúšaj to!
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Volám sa Peťa, narodila som sa 5.V, bývam na piatom poschodí, číslo domu 5. O 5.05 som na dostihoch teda stavila všetky peniaze na koňa číslo 5 a ten debil nevyhral. Bol piaty.
Představte si situaci, že spíte v hotelu a na vašem pokoji začne hořet. Co udělá inženýr: Probudí se, zjistí že na pokoji hoří, vezme kýbl, napustí ho vodou, uhasí požár a jde spát. Fyzik: Probudí se, zjistí že hoří, vypočítá si, kolik bude potřebovat vody na uhašení, zjistí, že 4.3 litru, napusti do kýblu 4.3 litru vody, zaleje oheň, a jde spát. No a matematik: Probudí se, zjistí, že hoří, půjde ke kohoutku, pustí vodu, zjistí, že řešení existuje, zavře vodu a jde spát.
atlasar <= vranar
Náčelník má s policajty hodinu fyziky: “Víte, proč vlak na kolejích drncá?” a pokračuje: “Rozebereme si problem: Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jenom vezou, takže je zanedbáme. Zbýva nam lokomotiva – to je vlastně motor a kola, zbytek je nepodstatný, ten zanedbame. Po kolejích jedou jenom kola, takže motor taky zanedbáme. Kola si zjednodušíme na jedno kolo, a to je vlastne kruh, že. Kruh, to je Pi Er na druhou. Pi je konstanta, tu zanedbáme a zůstalo nám Er na druhou, což je čtverec. A co dělá čtverec, kdyz se otačí ? Drncá !!!”
atlasar <= vranar
Ministr obrany přijal tři reprezentanty veteráránů z Balkánského konfliktu. "Každého z vás odměním podle vašeho přání, preferuji originální nápady!" povídá ministr. Prví chtěl dům, druhý nové auto - to bylo obratem splněno. Třetí měl skutečně originální přání: "Já bych si přál mít tolik desetikorun, v řadě, kolik měří vzdálenost od vrcholu mého přirození ke kulkám." "Žádný problém," říká očividně pobavený ministr. Přivolaný lékař měří a zároveň volá: "Kde máš kulky?" "Na Balkáně!"
atlasar <= vranar
Potká šnek šneka a ten druhý je strašně pomlácený, má rozbitou ulitu, ohnutá tykadélka, no hrůza.
„Prosím tě, co se ti stalo?”
„Ále, to se jednou takhle ženu fofrem z kopce, nestíhám koukat napravo nalevo, vítr mi fučí kolem uší... A najednou přede mnou vyroste houba!”
„Prosím tě, co se ti stalo?”
„Ále, to se jednou takhle ženu fofrem z kopce, nestíhám koukat napravo nalevo, vítr mi fučí kolem uší... A najednou přede mnou vyroste houba!”
atlasar <= vranar
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ako odplašiť medveďa:
1. medvede nemajú radi cesnak (5-6 strúčikov pomôže)
2. medvede sa boja hluku...malý zvonček na kľúčoch pomáha ...
3. Keď už sme v lese, dávať si pozor na medvedí trus ...
malé hovienk = malý medvedík ...
veľké hovno = veľký medveď (pozná sa hlavne podľa toho, že je plné cesnaku a malých zvončekov)
(zdroj)
1. medvede nemajú radi cesnak (5-6 strúčikov pomôže)
2. medvede sa boja hluku...malý zvonček na kľúčoch pomáha ...
3. Keď už sme v lese, dávať si pozor na medvedí trus ...
malé hovienk = malý medvedík ...
veľké hovno = veľký medveď (pozná sa hlavne podľa toho, že je plné cesnaku a malých zvončekov)
(zdroj)
-
pegas
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
jazykové okienko v diskusii o článku - veľmi slušný spôsob do... autora
http://korzar.sme.sk/diskusie/2028948/1 ... istov.html
http://korzar.sme.sk/diskusie/2028948/1 ... istov.html
Partyzáni se schovají před fašisty v jeskyni. Fašisti se zastaví před jeskyní a rozmýšlejí, kde jsou partyzáni. Tak jak si povídají, partyzáni jim dělají ozvěnu:
Fašista: Kam se schovali?
Ozvěna: Kam se schovali?
Fašista: Asi jsou v lese.
Ozvěna: Asi jsou v lese.
Fašista: A co kbyby jsme hodili granát do téhle jeskyně?
Fašista: Kam se schovali?
Ozvěna: Kam se schovali?
Fašista: Asi jsou v lese.
Fašista: A co kbyby jsme hodili granát do téhle jeskyně?
atlasar <= vranar